Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yeşim Özoğul
Prof. Dr.
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
11
4
Yayın
0
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Yayınlar
Düşük Doz Işınlamanın, Soğukta Muhafaza Sırasında Vakumla Paketlenmiş Sıcak Tütsülenmiş Alabalık (Oncorhynchus mykiss) Filetolarında Lipit Kalitesi ve Yağ Asidi Bileşimi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ali Serhat Özkütük
,
Gülsün Özyurt
,
Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.1505779
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
205
0
FAVORİ
205
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Biberiye ve Fesleğen Ekstraktlarının -18oC'de Depolanan Uskumru Köftelerinin Kimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Esra Balıkçı
,
Yeşim Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yılmaz Uçar
,
Saadet Gökdoğan Tekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1015342
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
905
0
FAVORİ
905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Purification of Eicosapentaenoic Acid (EPA) and Docosahexaenoic Acid (DHA) From Fish Oil Using HPLC Method and Investigation of Their Antibacterial Effects on Some Pathogenic Bacteria
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Fatih Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
, Ali Rıza Köşker,
Esmeray Küley Boğa
, Deniz Ayas
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
918
0
FAVORİ
918
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nanoemülsiyonların 2±2°C’de depolanan levrek filetolarının yağ asidi profilleri üzerine etkileri
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Su Ürünleri Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Editörlük
Acta Aquatica Turcica
Alan Editörü
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Alan Editörü , Yazım Editörü
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Alan Editörü
Yayınlar
Kekik, Biberiye ve Fesleğen Ekstraktlarının -18oC'de Depolanan Uskumru Köftelerinin Kimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Esra Balıkçı
,
Yeşim Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yılmaz Uçar
,
Saadet Gökdoğan Tekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1015342
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
905
1
ATIF
0
FAVORİ
905
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nanoemülsiyonların 2±2°C’de depolanan levrek filetolarının yağ asidi profilleri üzerine etkileri
Yazarlar:
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.01
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2137
10
ATIF
0
FAVORİ
2137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat