Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yılmaz Uçar
Doç. Dr.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
12
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
3
12
Yayın
17
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-6770-6652
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Biberiye Esansiyel Yağı ve Nanoemülsiyonunun Balık Kaynaklı Patojenik ve Bozulma Etmeni Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin Incelenmesi
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1032177
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
0
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Biberiye ve Fesleğen Ekstraktlarının -18oC'de Depolanan Uskumru Köftelerinin Kimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Esra Balıkçı
,
Yeşim Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yılmaz Uçar
,
Saadet Gökdoğan Tekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1015342
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
0
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye Esansiyel Yağı ve Nanoemülsiyonunun Balıkta Bozulma Etmeni Bakteriler ile Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin incelenmesi
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Mustafa Durmuş
,
Esmeray Küley Boğa
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1035443
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökkuşağı Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kıyması ile Üretilmiş Geleneksel Türk İçli Köftesinin Besinsel Komposizyonu ve Dondurularak Depolama Boyunca (-18ºC) Renk ve Duyusal Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Demet Güvenin
,
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.842738
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
489
0
FAVORİ
489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.831067
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5300
0
FAVORİ
5300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Nisin Uygulamaları
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.726727
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1505
0
FAVORİ
1505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ferula elaeochytris Kök Ekstresinin Toplam Fenolik Bileşikler ve Glukoz Seviyesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Nadire Eser
,
Kezban Kartlaşmış
,
Yılmaz Uçar
,
Umut Kökbaş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi
DOI: 10.31020/mutftd.648699
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
742
0
FAVORİ
742
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Narenciye Kabuğu Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimleri
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.624566
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2783
0
FAVORİ
2783
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin vakum paketlenerek soğukta (4±2°C) depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının yağ asit profili üzerine etkileri
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
, Fatih Özoğul, Mustafa Durmuş, Ali Rıza Köşker, Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.06
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1560
0
FAVORİ
1560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Konsantrasyonlarda Kullanılan Nisinin Soğukta (4±2oC) Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Yağ Asitleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
, Fatih Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.571394
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1149
0
FAVORİ
1149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mersin Körfezi'nden Yakalanan Apogon queketti Kas Dokusu Metal Seviyelerine Mevsimin Etkisi
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.657647
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
884
0
FAVORİ
884
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Purification of Eicosapentaenoic Acid (EPA) and Docosahexaenoic Acid (DHA) From Fish Oil Using HPLC Method and Investigation of Their Antibacterial Effects on Some Pathogenic Bacteria
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Fatih Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yeşim Özoğul
, Ali Rıza Köşker,
Esmeray Küley Boğa
, Deniz Ayas
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
851
0
FAVORİ
851
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Lokman Hekim Tıp Tarihi ve Folklorik Tıp Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Editörlük
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Alan Editörü
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yayınlar
Kekik, Biberiye ve Fesleğen Ekstraktlarının -18oC'de Depolanan Uskumru Köftelerinin Kimyasal, Duyusal ve Mikrobiyolojik Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Esra Balıkçı
,
Yeşim Özoğul
,
Mustafa Durmuş
,
Yılmaz Uçar
,
Saadet Gökdoğan Tekin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1015342
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
819
1
ATIF
0
FAVORİ
819
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye Esansiyel Yağı ve Nanoemülsiyonunun Balıkta Bozulma Etmeni Bakteriler ile Gıda Kaynaklı Patojenik Bakteriler Tarafından Üretilen Biyojenik Aminler Üzerine Etkilerinin incelenmesi
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
,
Mustafa Durmuş
,
Esmeray Küley Boğa
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.1035443
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
836
1
ATIF
0
FAVORİ
836
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökkuşağı Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kıyması ile Üretilmiş Geleneksel Türk İçli Köftesinin Besinsel Komposizyonu ve Dondurularak Depolama Boyunca (-18ºC) Renk ve Duyusal Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Demet Güvenin
,
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.842738
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
489
1
ATIF
0
FAVORİ
489
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.831067
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5300
2
ATIF
0
FAVORİ
5300
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Nisin Uygulamaları
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.726727
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1505
4
ATIF
0
FAVORİ
1505
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Narenciye Kabuğu Esansiyel Yağları Kullanılarak Hazırlanan Mikroenkapsüle Balık Yağı Tozlarının Depolama Süresince Renk ve Duyusal Değişimleri
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.624566
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2783
3
ATIF
0
FAVORİ
2783
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin vakum paketlenerek soğukta (4±2°C) depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının yağ asit profili üzerine etkileri
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
, Fatih Özoğul, Mustafa Durmuş, Ali Rıza Köşker, Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.06
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1560
1
ATIF
0
FAVORİ
1560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Konsantrasyonlarda Kullanılan Nisinin Soğukta (4±2oC) Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Yağ Asitleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Yılmaz Uçar
, Fatih Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.571394
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1149
1
ATIF
0
FAVORİ
1149
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat