avatar
Yılmaz Uçar Doç. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 16 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
17 Hakemlik
16 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

5752

Su Ürünlerinde Nisin Uygulamaları
DOI: 10.29133/yyutbd.726727
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1609

0

1609

Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin vakum paketlenerek soğukta (4±2°C) depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının yağ asit profili üzerine etkileri
Yazarlar: Yılmaz Uçar , Fatih Özoğul, Mustafa Durmuş, Ali Rıza Köşker, Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.06
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1688

0

1688

0

1219

Mersin Körfezi'nden Yakalanan Apogon queketti Kas Dokusu Metal Seviyelerine Mevsimin Etkisi
Yayın Bilgisi: 2019 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.657647
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

0

926

Yayınlar

2

0

5752

Su Ürünlerinde Nisin Uygulamaları
DOI: 10.29133/yyutbd.726727
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1609

4

0

1609

4

0

2989

Farklı konsantrasyonlarda kullanılan nisinin vakum paketlenerek soğukta (4±2°C) depolanan levrek (Dicentrarchus labrax) filetolarının yağ asit profili üzerine etkileri
Yazarlar: Yılmaz Uçar , Fatih Özoğul, Mustafa Durmuş, Ali Rıza Köşker, Yeşim Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.06
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1688

1

0

1688

Farklı Konsantrasyonlarda Kullanılan Nisinin Soğukta (4±2oC) Depolanan Levrek (Dicentrarchus labrax) Filetolarının Yağ Asitleri Üzerine Etkileri
Yazarlar: Yılmaz Uçar , Fatih Özoğul
Yayın Bilgisi: 2020 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.571394
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1219

1

0

1219

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.