Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bahar Tokur
Prof. Dr.
Ordu Universitesi
Yayın
10
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
4
10
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-7087-5801
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Ordu Universitesi
Popüler Yayınları
Su Ürünlerinde Patojenik Zarflı Virüsler Olarak Avian Influenza ve Coronavirüs'ün Olası Sağlık Riski Bakımından Değerlendirilmesi: Derleme
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.796262
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
2
ATIF
1
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ticari enzimler kullanılarak taze alabalık (Onchorhynchus mykiss) iç organlarından ve tütsülenmiş alabalık kırpıntılarından protein ekstraksiyonu
Yazarlar:
Abdurrahman Polat
,
Bahar Tokur
,
Hakan Buga
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1105
0
FAVORİ
1105
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökkuşağı Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kıyması ile Üretilmiş Geleneksel Türk İçli Köftesinin Besinsel Komposizyonu ve Dondurularak Depolama Boyunca (-18ºC) Renk ve Duyusal Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Demet Güvenin
,
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.842738
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.831067
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5353
0
FAVORİ
5353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su ürünleri kaynaklı insan patojenik zarfsız virüsleri
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.2.16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1331
0
FAVORİ
1331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık atıklarından üretilen protein hidrolizatının besinsel kompozisyonu
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: 10.52998/trjmms.907350
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
866
0
FAVORİ
866
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Patojenik Zarflı Virüsler Olarak Avian Influenza ve Coronavirüs'ün Olası Sağlık Riski Bakımından Değerlendirilmesi: Derleme
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.796262
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
1
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pişirmeye Hazır Marine Edilmiş Palamut Balığı (Sarda Sarda)’nın Dondurularak Depolama Boyunca Lipit Ve Duyusal Kalite Parametrelerinin İncelenmesi
Yazarlar: Filiz Saygun,
Bahar Tokur
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.791623
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECT OF DIFFERENT TIME AND TEMPERATURE ON FATTY ACID COMPOSITION OF TROUT WASTE HYDROLYZED BY ALKALI PROTEASE ENZYME
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
307
0
FAVORİ
307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üç Farklı Balık Türü (Alabalık, Hamsi ve Mezgit) Atıklarının Avlama Sezonu Boyunca Besin Komposizyonu Bileşimi
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
598
0
FAVORİ
598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurarak depolamanın kekik esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş peynir altı suyu protein izolatı ile kaplanan istavrit (Trachurus trachurus)’in kimyasal ve duyusal kalitesine etkisi
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Elif Tuğçe Aksun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1757
0
FAVORİ
1757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Gökkuşağı Alabalık (Oncorhynchus mykiss Walbaum, 1792) Kıyması ile Üretilmiş Geleneksel Türk İçli Köftesinin Besinsel Komposizyonu ve Dondurularak Depolama Boyunca (-18ºC) Renk ve Duyusal Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Demet Güvenin
,
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.842738
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
1
ATIF
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enzimatik Hidroliz Yöntemi Kullanılarak Balık İşleme Atıklarından Balık Protein Hidrolizatı Üretimi
Yazarlar:
Koray Korkmaz
,
Bahar Tokur
,
Yılmaz Uçar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.831067
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5353
2
ATIF
0
FAVORİ
5353
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su ürünleri kaynaklı insan patojenik zarfsız virüsleri
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.2.16
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1331
1
ATIF
0
FAVORİ
1331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Patojenik Zarflı Virüsler Olarak Avian Influenza ve Coronavirüs'ün Olası Sağlık Riski Bakımından Değerlendirilmesi: Derleme
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Koray Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.796262
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
2
ATIF
1
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurarak depolamanın kekik esansiyel yağı ile zenginleştirilmiş peynir altı suyu protein izolatı ile kaplanan istavrit (Trachurus trachurus)’in kimyasal ve duyusal kalitesine etkisi
Yazarlar:
Bahar Tokur
,
Elif Tuğçe Aksun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.09
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1757
1
ATIF
0
FAVORİ
1757
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat