avatar
Merve Uçkan Çakır Arş. Gör. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yayın 4 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 5
4 Yayın
3 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Kültür Sosyolojisi Sinema Sosyolojisi Otel İşletmeciliği Turizm Gastronomi Turizm Yönetimi Yiyecek ve İçecek Gastronomi Yemek Sosyolojisi

Kurum

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Popüler Yayınları

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1501

0

1

1501

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5791

3

1

5791

Yayınlar

Dini yönelimler yeme motivasyonu üzerinde etkili midir?
DOI: 10.31822/jomat.2025-10-1-49
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 63

0

63

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5791

1

5791

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1501

1

1501

0

962

Yayınlar

GASTRONOMİ VE DİJİTALLEŞME
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1123324
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5791

3

1

5791

2

0

962

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.