Gülçin Özbay profil resmi
Gülçin Özbay Dr. Öğr. Üyesi
Yayın 15 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 123
15 Yayın
1 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
123 TR Dizin Atıf

Kurum

Popüler Yayınları

0

2

754

0

2

309

1

1

1148

0

1

928

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1401

0

1

1401

Yayınlar

2

309

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2032

0

2032

1

1277

0

661

0

821

0

936

0

1405

0

535

0

1666

Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın
DOI: 10.32958/gastoria.1073313
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1401

1

1401

2

754

0

881

1

928

0

1981

1

1148

Editörlük
Journal of New Tourism Trends
Journal of New Tourism Trends
Editör Yardımcısı

Yayınlar

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2032

1

0

2032

Türkiye’nin Coğrafi İşaretli Peynirlerinin Fonksiyonel Gıdalar Kapsamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1288409
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1277

1

1

1277

1

0

535

Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Fonksiyonel Gıdalar: Mesir Macunu Örneği
Yayın Bilgisi: 2023 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1135103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1666

1

0

1666

2

0

881

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1981

3

0

1981

1

1

1148

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.