avatar
Serkan Semint Arş. Gör. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 10 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
10 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Turizm Yönetimi Pastacılık

Kurum

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

0

2

452

0

2

421

Dijital Ortamda İstanbul ve Paris Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların Analizi
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1284941
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

0

1

452

Coğrafi İşaretli Pastacılık ve Fırıncılık Ürünleri: Marmara Bölgesi Örneği
Yayın Bilgisi: 2024 , Yönetim ve Ekonomi Dergisi
DOI: 10.18657/yonveek.1463706
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 476

0

1

476

Yayınlar

2

421

1

476

GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA KARAMAN DİVLE OBRUK PEYNİRİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
DOI: 10.5281/zenodo.12594378
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

2

452

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2286

0

2286

0

738

0

561

Dijital Ortamda İstanbul ve Paris Restoranlarına Yönelik Yapılan Yorumların Analizi
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of New Tourism Trends
DOI: 10.58768/joinntt.1284941
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 452

1

452

0

2045

0

2499

Yayınlar

Et ve Et Ürünleri Tarihi Üzerine Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2024 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1288892
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2286

1

0

2286

1

0

561

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Eğitiminde İstihdam Yapısına İlişkin Bir Araştırma
Yayın Bilgisi: 2021 , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.883921
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2045

3

0

2045

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.