Dergi Kurulları

Sorumlu Editör

Doç. Dr. Osman GÜLDEMİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR. Türkiye Web
Güldemir, Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’nde okudu. Ardından Selçuk Üniversitesi, Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği lisans programını tamamladı. Aynı üniversitenin Arap Dili ve Edebiyatı yandal programını bitirdi. Devamında Osmanlı Türkçesi dersleri aldı. Akabinde yine aynı üniversitenin Beslenme Eğitimi yüksek lisans programını “Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin'in Günümüze Uyarlanması” tezi ile tamamlayarak, bilim uzmanı oldu. Doktora derecesini "Klasik ve Modernleşen Osmanlı Yemekleri ve Günümüze Uyarlanması" tezi ile Anadolu Üniversitesi'nden aldı. Yüksek lisans eğitiminde değişim öğrencisi olarak, Kopenhag/Danimarka, Suhr's Metropolitan Üniversitesi’den dersler aldı ve çeşitli sebeplerle farklı ülkelerde bulundu.
Evli olan Güldemir, Anadolu Üniversitesi’nde doçent olarak çalışıyor. “Bir Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin” isimli bir kitabı ve meslekî alanları ile ilgili tamamlanmış çalışmaları olmakla beraber; hâlen mutfak kültürü, yeme-içme eksenli araştırmalarda bulunuyor, bundan mutluluk duyuyor…
Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları, Ev Ekonomisi, Beslenme Eğitimi, Turizm, Gastronomi, Sürdürülebilir Turizm

Yayın Kurulu

Prof. Dr. Aslı AFŞAR Anadolu Üniversitesi Türkiye
Sermaye Piyasaları, Uluslararası Finans, Finansal Ekonomi, Dış Ticaret, Gayrimenkul Değerleme ve Finansmanı
Prof. Dr. Aydın YILMAZER SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ Türkiye
İnsan Kaynakları Yönetimi, Örgütsel Davranış, Strateji
Prof. Dr. Dilek ACAR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Turizm Politikası, Otel İşletmeciliği, Turizm
Prof. Dr. Fikret ER ANADOLU UNIVERSITY Türkiye Web

Dr. Fikret Er, Anadolu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesinde İstatistik lisans derecesini aldıktan sonra University of Leeds, İngiltere’de Prof. John T. Kent ve Patrick D.L. Constable danışmanlığında doktorasını 1995-1999 yılları arasında istatistik alanında tamamlamıştır. Er, 1993-2013 yılları arasında Anadolu Üniversitesi Fen Fakültesi İstatistik bölümünde Araştırma görevlisi ve Yardımcı Doçent olarak görev yapmıştır. Er, 2013 yılında Açıköğretim Fakültesinde Doçent olarak görev yapmaya başlamıştır. Er, Kasım 2018'de Açıköğretim Fakültesi Yaygın Öğretim Bölümüne Profesör olarak atanmıştır. İstatistik, Veri madenciliği, R programlama ve grafiksel veri analizi konularında dersleri yürütmekle birlikte bu konularda basılı birçok eseri bulunmaktadır. Halen Anadolu Üniversitesi Veri Analitiği ve Yapay Zekâ araştırma biriminde çalışmalarına devam etmektedir.

Veri Madenciliği ve Bilgi Keşfi, Yapay Zeka, İstatistiksel Analiz, Nicel Karar Yöntemleri, Uygulamalı İstatistik, Çok Ölçütlü Karar Verme
Prof. Dr. Göksel ARLİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Analitik Kimya
Prof. Dr. İsmail TOKMAK BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Örgütsel, Kişilerarası ve Kültürlerarası İletişim, Yönetim Sosyolojisi, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları Yönetimi, İtibar Yönetimi, Kurumsal İletişim, İşletme , Strateji, Yönetim ve Örgütsel Davranış, İnovasyon Yönetimi, Kalite Yönetimi, Liderlik, Organizasyon, Organizasyon ve Yönetim Teorisi, Örgüt Kültürü, Örgütsel Davranış, Strateji, Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi, Mutfak Kültürü, Gastronomi Turizmi, Yemek ve Küreselleşme, Gastronomi (Diğer)
Prof. Dr. Maija BURİMA Daugavpils University Letonya Web

ResearcherID: B-3724-2016 https://orcid.org/0000-0003-1579-2576

Scopus Author ID: 57056429500

Çeviribilim, Uygulamalı Dilbilim ve Eğitim Dilbilimi , Edebi Teori, Ekoeleştiri, Karşılaştırmalı ve Ulusötesi Edebiyat, Popüler ve Tür Edebiyatı, Sömürge Dönemi Sonrası Edebiyatı, Edebi Çalışmalar (Diğer), Göçmen Kültürü Çalışmaları, Kültür, Temsil ve Kimlik, Eğitimde Program Geliştirme, Hayat Boyu Öğrenme, Karşılaştırmalı ve Kültürlerarası Eğitim, Mesleki Eğitim ve Öğretim(Diğer), Yükseköğretim Sistemleri, Yükseköğretimde Kalite Güvencesi, Yükseköğretimde Uluslararasılaşma
Prof. Dr. Serpil ALTINIRMAK Anadolu Üniversitesi Türkiye
Finansal Piyasalar ve Kurumlar, Finans ve Yatırım (Diğer)
Doç. Dr. Ayla TOPUZ SAVAŞ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU Türkiye Web
Reklamcılık, Dijital Reklamcılık, Reklam Araştırmaları, Sosyal Reklamcılık
Doç. Dr. Bahar SUVACI Anadolu Üniversitesi Türkiye
İşletme , Organizasyon, Örgüt Kültürü, Yönetim ve Organizasyon Eğitimi, Yönetimde Kurumsal Sosyal Sorumluluk
Doç. Dr. Gökhan YILMAZ ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ Türkiye Web
Gastronomi
Doç. Dr. Hilal HIZLI GÜLDEMİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Türkiye
Beslenme ve Diyetetik, Beslenme Bilimi, Genetik ve Kişiselleştirilmiş Beslenme Bilimi, Gıda Özellikleri, Gıda ve Beslenme Dengesi, Halk Sağlığı Beslenmesi, Klinik Beslenme, Spor ve Egzersiz Beslenmesi, Beslenme ve Diyetetik (Diğer), Beslenme Eğitimi, Spor ve Beslenme, Beslenme Epidemiyolojisi
Doç. Indrani KALKAN İstanbul Medipol Üniversitesi Türkiye
Beslenme ve Diyetetik, Beslenme Bilimi
Doç. Dr. İlkay YILMAZ Başkent Üniversitesi Türkiye

İlkay YILMAZ, Ege Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği yüksek lisans derecesini almıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği doktora eğitimini tamamlamıştır. Ulusal ve uluslararası gıda işletmelerinde planlama müdürü, proje müdürü, kalite ve üretim müdürü, satın alma müdürü olarak görev yapmıştır. Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde görevine devam etmektedir. 

Gastronomi, Fonksiyonel Gıdalar, Gastronomik Trendler, Mutfak Planlama, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojileri
Doç. Dr. Mehmet Sedat İPAR ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ Türkiye

1985 tarihinde İstanbul Kadıköy’de doğmuştur.

İlköğrenimini 1991-1999 yılları arasında İstanbul-Pendik ilçesi ve Kocaeli-Değirmendere ilçesinde tamamlamıştır.

Balıkesir Edremit Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Mutfak Bölümünden ise 2003 yılında mezun olmuştur.

Daha sonra Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’ndan (Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi) lisans derecesini (2008),
yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilimdalından ise yüksek lisans derecesini (2011),
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilimdalından ise bilim doktoru unvanını (2018) almıştır.

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı içerisinde yer alan Turizm Bilim Alanından Nisan 2023 tarihinde Doçent unvanını almıştır.

2012-2021 yılları arasında Sinop Üniversitesinde görev yapmıştır.
2021 yılından itibaren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Yazarın gastronomi ve mutfak sanatları, yiyecek ve içecek yönetimi, turizm pazarlaması ve alternatif turizm konuları kapsamında ulusal ve uluslararası akademik yayınları bulunmaktadır.

Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları, Kültürel Miras Turizmi, Ziyaretçi ve İzleyici Çalışmaları, Tüketici Davranışı, Otel İşletmeciliği, Turizm, Gastronomi, Sürdürülebilir Turizm, Turizm Pazarlaması, Turizm Yönetimi, Mutfak Kültürü, Mutfak Sanatları, Aşçılık, Temel Mutfak Teknikleri, Fonksiyonel Gıdalar, Gastronomi Turizmi, Gastronomik Trendler, Gıda Pazarlaması, Mutfak Planlama, Gastronomi (Diğer)
Doç. Dr. Nuran ÖZTÜRK BAŞPINAR Anadolu Universitesi Türkiye
Strateji, Yönetim ve Örgütsel Davranış, Liderlik, Strateji, Strateji, Yönetim ve Örgütsel Davranış (Diğer)
Doç. Dr. Osman GÜLDEMİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR. Türkiye Web
Güldemir, Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’nde okudu. Ardından Selçuk Üniversitesi, Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği lisans programını tamamladı. Aynı üniversitenin Arap Dili ve Edebiyatı yandal programını bitirdi. Devamında Osmanlı Türkçesi dersleri aldı. Akabinde yine aynı üniversitenin Beslenme Eğitimi yüksek lisans programını “Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin'in Günümüze Uyarlanması” tezi ile tamamlayarak, bilim uzmanı oldu. Doktora derecesini "Klasik ve Modernleşen Osmanlı Yemekleri ve Günümüze Uyarlanması" tezi ile Anadolu Üniversitesi'nden aldı. Yüksek lisans eğitiminde değişim öğrencisi olarak, Kopenhag/Danimarka, Suhr's Metropolitan Üniversitesi’den dersler aldı ve çeşitli sebeplerle farklı ülkelerde bulundu.
Evli olan Güldemir, Anadolu Üniversitesi’nde doçent olarak çalışıyor. “Bir Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin” isimli bir kitabı ve meslekî alanları ile ilgili tamamlanmış çalışmaları olmakla beraber; hâlen mutfak kültürü, yeme-içme eksenli araştırmalarda bulunuyor, bundan mutluluk duyuyor…
Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları, Ev Ekonomisi, Beslenme Eğitimi, Turizm, Gastronomi, Sürdürülebilir Turizm
Doç. Yasemin COSKUN ERDOGAN ADNAN MENDERES UNIVERSITY Türkiye

Yasemin COŞKUN ERDOĞAN, 01.03.1981'de İzmir'de dünyaya geldi.İlk ve ortaokulu İzmir'de tamamlayan  COŞKUN ERDOĞAN, 1999 yılında Şemikler Süper Lisesi'ni bitirdi. 2003 yılında ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi İşletme Bölümünü bitirdi. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Tezli Yüksek Lisansını ise 2006 yılında tamamlayan COŞKUN ERDOĞAN, 2013 yılında ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Doktora programından mezun olarak Doktora ünvanını aldı. 2004 yılında Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sultanhisar Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlayan Coşkun Erdoğan, 2022 yılında Dr.Öğr.Üyesi olarak atanmıştır. 2024 yılında ise Doçent ünvanını alan COŞKUN ERDOĞAN, halen Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sultanhisar Meslek Yüksekokulu'nda görevine azimle ve kararlılıkla devam etmektedir. 

Davranışsal Finans
Yrd. Doç. Dr. Ali MİLANİ-BONAB Iranian National Nutrition and Food Technology Research Institute | Shahid Beheshti Univ. of Medical Sciences İran

I hold a Ph.D. in Food and Nutrition Policy and currently serve as the Director of Research Affairs and a member of the Research Council at the Iranian National Nutrition and Food Technology Research Institute (NNFTRI), Shahid Beheshti University of Medical Sciences. Additionally, I am an Assistant Professor in the Food and Nutrition Policy and Planning Research Department at NNFTRI. With several years of experience in food and nutrition security, I am also a board member of the Iranian Nutrition Society.

In 2017 and 2018, I served as the National Consultant for the Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) representation in Iran. My research interests encompass food and nutrition policy, food and nutrition security, policy integration in the food, nutrition, and health sectors, Sustainable Development Goals (SDGs), community nutrition, and food and nutrition economics.

Beslenme Bilimi, Gıda Özellikleri, Halk Sağlığı Beslenmesi
Dr. Öğr. Üyesi Onur LAKEÇ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ, DIŞ TİCARET PR. Türkiye

Lisans 2004 - Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü

Yüksek Lisans - 2006 - Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat ABD

Doktora - 2019 - Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat ABD

Ekonomi Politik Teorisi, Makro İktisat, Uluslararası İktisat, Dış Ticaret, Dış Ticaret Politikaları
Dr. Öğr. Üyesi Pernille MALBERG DYG Copenhagen University of Applied Sciences Danimarka

Hemşirelik ve Beslenme Bölümü Beslenme ve Sağlık Eğitimi'nde akademisyen ve proje yöneticisiyim. Burada sosyal gastronomi, gıda yoksulluğu ve gıda ve öğünlerin yeşil dönüşümü hakkında eğitim ve araştırma yapıyorum. Hørgården yerleşim bölgesindeki Yeşil Sürdürülebilir Topluluklar projesinin proje yöneticisiyim. Burada gıda toplulukları ve sürdürülebilir öğünler de dahil olmak üzere sosyal gastronomi yöntemlerinin geliştirilmesi üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca, gıda profesyonelleri arasında sağlıklı ve iklim dostu öğünler için sürekli eğitimle ilgili bir projede ve yurtiçi ve yurtdışında sürdürülebilir yaşam tarzları, sağlık eşitsizliği ve gıda yoksulluğu çabalarıyla ilgili uluslararası projelerde proje yönetimi deneyimim var. Sürdürülebilirlik psikolojisi ve sağlık tanıtım modelleri kapsamında öğretim ve danışmanlık görevlerinde bulunuyorum. Kopenhag'daki Aalborg Üniversitesi'nden gıda, tarım, sürdürülebilirlik ve vatandaşlık konusunda okul-tarım iş birliği kapsamında Yemek Bilimi ve Halk Sağlığı Beslenmesi alanında doktora derecesi aldım. Roskilde Üniversitesi Merkezi'nden tech.soc. alanında yüksek lisans derecesine ve Uluslararası Çalışmalar (çevre ve kalkınma çalışmaları) alanında lisans derecesine sahibim. Araştırma ilgi alanlarım sürdürülebilirlik, sosyal gastronomi, gıda oluşumu, doğa ve çocuklar, yetişkinler ve etnik azınlıklar için sağlık teşvikidir ve diğer şeylerin yanı sıra okul bahçeleri ve refah, kent bahçeleri ve sağlık teşviki hakkında araştırmalar yaptım.

Ekoloji, Sürdürülebilirlik ve Enerji, Sağlık Politikası, Beslenme Eğitimi, Sosyal Politika (Diğer), Gıda Sürdürülebilirliği
Dr. Öğretim Görevlisi Emrah YILDIZ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU Türkiye Web

2018-2023 Doktora - Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği A.B.D.

2014-2017 Yükseklisans - Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği A.B.D.

2002-2006 Lisans- Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Aile Ekonomisi ve Beslenme Öğretmenliği 

Teknik, Mesleki ve İş Yeri Eğitimi, Mesleki Eğitim ve Öğretim(Diğer), Pazarlama (Diğer), Gastronomi, Aşçılık, Dünya Mutfakları, Gastronomi (Diğer)
Dr. Öğretim Görevlisi Gökhan ŞALLI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Turizm, Mutfak Kültürü, Aşçılık, Fonksiyonel Gıdalar, Gastronomi Turizmi, Gastronomik Trendler, Gıda Tüketimi

Yazım Editörleri

Dr. Öğretim Görevlisi Bülent ATMACAN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU Türkiye
Pazarlama (Diğer)
Öğretim Görevlisi Onur TUGAY Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Türkiye
Gastronomi, Mutfak Kültürü, Aşçılık, Pastacılık, Türk Mutfağı

İngilizce Dil Editörleri

Öğretim Görevlisi Merve DİYARBAKIRLI ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Türkiye

Merve (Bakkal) Diyarbakırlı, 2011 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği programından mezun olmuştur. 2011-2012 yılları arasında Karabük Üniversitesi'nde İngilizce okutmanı olarak görev yapmış, 2012 yılından itibaren ise Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışmalarına devam etmektedir. CELTA ve TESOL öğretmenlik sertifikalarına sahip olan Diyarbakırlı, yüksek lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uzaktan Eğitim Anabilim Dalı'nda tamamlamış olup, aynı bölümde doktora çalışmalarını sürdürmektedir. Akademik ilgi alanları arasında yabancı dil olarak İngilizce öğretimi, öğretim tasarımı, program tasarımı ve yükseköğretimde kalite güvencesi konuları yer almaktadır.

İkinci Bir Dil Olarak İngilizce, Eğitim, Program Tasarımı, Öğretim Tasarımı, Yükseköğretimde Kalite Güvencesi
Öğretim Görevlisi Numan AYDIN ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU Türkiye
İkinci Bir Dil Olarak İngilizce

Türkçe Dil Editörleri

Yüksek Lisans Özlem VAROL SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Türkçe Eğitimi, Mutfak Kültürü, Aşçılık, Türk Mutfağı, Gastronomi (Diğer)
Doktora Seher ÇELİK YEŞİL Kastamonu Üniversitesi Türkiye
Gastronomi, Sürdürülebilir Turizm, Mutfak Tarihi, Yiyecek ve İçecek, Osmanlı Mutfağı, Yöresel Mutfaklar, Sürdürülebilir Gastronomi, Gastronomi Turizmi

Mizanpaj Editörü

Dr. Öğr. Üyesi Remzi Reha DURUCASU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU Türkiye

R. Reha Durucasu lisans eğitimini Kütahya Dumlupınar üniversitesinde 2004 yılında; yüksek lisans eğitimlerini (Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi) 2007 yılında tamamlamıştır. Pazarlama alanında doktorasını 2016 yılında tamamlayan R. Reha Durucasu; Nisan 2017 bu yana Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu akademik kadrosunda yer almaktadır. Mayıs 2019 itibarıyla dr. öğr. üyesi olan R. Reha Durucasu pazarlama alanında önlisans ve lisans düzeyinde birçok ders vermekte ve pazarlama alanında yüksek lisans tez danışmanlığı yapmaktadır. Pazarlama alanında yaptığı akademik çalışmalarının çoğunluğu dijital pazarlama üzerinedir. Ayrıca R. Reha Durucasu 2017'den bu yana Erasmus+ koordinatörlüğü ile Marketing Anadolu öğrenci kulübünün danışmanlığını yürütmektedir.

Pazarlama, Dijital Pazarlama, Uluslararası Pazarlama

Sosyal Medya Editörü

Arş. Gör. Serkan SEMİNT KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Gastronomi, Turizm Yönetimi, Pastacılık

Sekreterya

Doktora Müge ÜNAL ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Çalışma Ekonomisi

Tasarım

Öğretim Görevlisi Bengisu KELEŞOĞLU ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Türkiye Web
Sanal ve Karma Gerçeklik, Grafik Tasarımı, İllüstrasyon, Multimedya Tasarımı, Görsel İletişim Tasarımı (Diğer), Görsel Algı, El Sanatları, Güzel Sanatlar, Performans Sanatı, Görsel Sanatlar (Diğer), Görsel Kültür

Danışma Kurulu

Prof. Dr. Burhan KILIÇ MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ Türkiye Web

Kadro Bilgileri
Görev Birimi
Turizm Fakültesi / Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü / Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Abd
Kadro Birimi
Turizm Fakültesi / Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümü / Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Abd
Öğrenim Bilgileri
Lisans
Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği Eğitimi 1996
Yüksek Lisans
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı 1998
Doktora
Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Eğitimi Anabilim Dalı 2004

Tüketici Davranışı, Otel İşletmeciliği, Turizm, Gastronomi, Turizm Pazarlaması, Yiyecek ve İçecek
Prof. Dr. Derya DİKMEN HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Beslenme ve Diyetetik (Diğer), Sağlık Bilimleri
Prof. Dr. Emel ŞIKLAR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Ekonometrik ve İstatistiksel Yöntemler, İstatistiksel Analiz
Prof. Dr. Fatih TEMİZEL Bir kuruma bağlı değildir Türkiye Web

Akademik Unvanlar
2020 - Devam EdiyorProf. Dr.
Anadolu Üniversitesi, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME BÖLÜMÜ (İİBF)

2013 - 2020Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME BÖLÜMÜ (İİBF)

2005 - 2013Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME BÖLÜMÜ (İİBF)

1997 - 2005Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, İŞLETME BÖLÜMÜ (İİBF)

Sermaye Piyasaları, Uluslararası Finans, Finansal Kurumlar, Finans, Finansal Piyasalar ve Kurumlar, Hanehalkı Finansmanı ve Finansal Okuryazarlık, Yatırımlar ve Portföy Yönetimi
Prof. Dr. Mehmet SEN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Türkiye

Kurum Bilgileri: İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü, Muhasebe Ve Finansman

Finans, Finansal Muhasebe
Doç. Dr. Muzaffer YILMAZ NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Türkiye
Sanat ve Edebiyat, Sanat Tarihi
Doç. Dr. Rasim TÖSTEN Siirt Üniversitesi Türkiye
Eğitim, Eğitim Yönetimi
Dr. Öğr. Üyesi Yücel ÖZDEN BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Türkiye
Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Türk Siyasal Hayatı, Siyaset Sosyolojisi
Son Güncelleme Zamanı: 4.11.2024 19:09:31

Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi (ANAMEUD)'nde yayınlanan makaleler, Creative Commons Atıf-Gayriticari 4.0 Uluslararası Lisansı (CC BY-NC 4.0) ile lisanslanmıştır.

31919

Bilimsel araştırmaları kamuya ücretsiz sunmanın bilginin küresel paylaşımını artıracağı ilkesini benimseyen dergi, tüm içeriğine anında açık erişim sağlamaktadır. Makalelerdeki fikir ve görüşlerin sorumluluğu sadece yazarlarına ait olup Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi (ANAMEUD)'nin görüşlerini yansıtmazlar.


32067       32066