avatar
Osman Güldemir Doç. Dr. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.
Yayın 13 Hakemlik 36 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 29
13 Yayın
36 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları Ev Ekonomisi Beslenme Eğitimi Turizm Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Türk mutfağı Osmanlı mutfağı aşçılık

Kurum

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.

Popüler Yayınları

PARMAKLARIN OKUDUĞU MENÜ: BRAILLE ALFABESİ İLE BİR MODEL ÖNERİSİ
Yazarlar: Osman Güldemir , Gencay Saatcı
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1755

0

1

1755

0

1

335

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2351

0

1

2351

0

1

642

0

1

1381

Yayınlar

GELENEKSEL BİR YEMEK: MARUL YOĞURTLAMASI
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 850

1

850

Tarihi Yemekleri Uyarlama Modeli: Osmanlı Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Kadim
DOI: 10.54462/kadim.1134540
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1002

1

1002

1

1381

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2351

1

2351

Unger, Friedrich. Şark Şekerciliği
Yayın Bilgisi: 2021 , Kadim
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 445

1

445

1

3562

1

642

1

335

Gastronomiye Çok Disiplinli Bakış: Lisansüstü Tezlerine Yönelik Bir Değerlendirme
Yazarlar: Dilek Acar, Osman Güldemir , Emre Ozan Aksöz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1575

0

1575

Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı
Yazarlar: Osman Güldemir , Gülperi Haklı, Nermin Işık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3788

1

3788

ILGIN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ
Yazarlar: Nermin Işık, Aysun Kılıçaraslan, Osman Güldemir , Didem Önay Derin, Nimet Barı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1443

1

1443

PARMAKLARIN OKUDUĞU MENÜ: BRAILLE ALFABESİ İLE BİR MODEL ÖNERİSİ
Yazarlar: Osman Güldemir , Gencay Saatcı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1755

1

1755

Yayınlar

ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3562

1

1

3562

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.