avatar
Osman Güldemir Doç. Dr. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.
Yayın 13 Hakemlik 38 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 29
13 Yayın
38 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları Ev Ekonomisi Beslenme Eğitimi Turizm Gastronomi Sürdürülebilir Turizm Türk mutfağı Osmanlı mutfağı aşçılık

Kurum

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, AŞÇILIK PR.

Popüler Yayınları

PARMAKLARIN OKUDUĞU MENÜ: BRAILLE ALFABESİ İLE BİR MODEL ÖNERİSİ
Yazarlar: Osman Güldemir , Gencay Saatcı
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1917

0

1

1917

0

1

360

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2899

0

1

2899

0

1

727

0

1

1567

Yayınlar

GELENEKSEL BİR YEMEK: MARUL YOĞURTLAMASI
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 929

1

929

Tarihi Yemekleri Uyarlama Modeli: Osmanlı Örneği
Yayın Bilgisi: 2022 , Kadim
DOI: 10.54462/kadim.1134540
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1109

1

1109

1

1567

Günümüz Mutfak Kültüründe Türkçe Terim ve Teknikler
Yayın Bilgisi: 2022 , Folklor/Edebiyat
DOI: 10.22559/folklor.1786
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2899

1

2899

Unger, Friedrich. Şark Şekerciliği
Yayın Bilgisi: 2021 , Kadim
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 483

1

483

1

3958

1

727

1

360

Gastronomiye Çok Disiplinli Bakış: Lisansüstü Tezlerine Yönelik Bir Değerlendirme
Yazarlar: Dilek Acar, Osman Güldemir , Emre Ozan Aksöz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1986

0

1986

Türk Mutfağı’nda Kahvaltıda Tüketilen Çorbalar ve İllere Göre Dağılımı
Yazarlar: Osman Güldemir , Gülperi Haklı, Nermin Işık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4200

1

4200

ILGIN MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ
Yazarlar: Nermin Işık, Aysun Kılıçaraslan, Osman Güldemir , Didem Önay Derin, Nimet Barı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1620

1

1620

PARMAKLARIN OKUDUĞU MENÜ: BRAILLE ALFABESİ İLE BİR MODEL ÖNERİSİ
Yazarlar: Osman Güldemir , Gencay Saatcı
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1917

1

1917

Yayınlar

ŞALGAM VE KANJİ: KÜLTÜRLERARASI BİR ÜRÜN OLARAK FERMENTE SİYAH HAVUÇ İÇECEKLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Motif Akademi Halkbilimi Dergisi
DOI: 10.12981/mahder.935537
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3958

1

1

3958

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.