Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seher Çelik Yeşil
Doktora
Kastamonu Üniversitesi
Yayın
4
Hakemlik
0
TR Dizin Atıf
3
4
Yayın
0
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-7698-9343
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Sürdürülebilir Turizm
Mutfak Tarihi
Yiyecek ve İçecek
Osmanlı Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Kurum
Kastamonu Üniversitesi
Popüler Yayınları
Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri
Yazarlar:
Osman Güldemir
,
Gökhan Şallı
,
Emrah Yıldız
,
Onur Tugay
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.920046
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1511
0
ATIF
1
FAVORİ
1511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA SOKAK LEZZETLERİNİN İNCELENMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1011567
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
0
ATIF
1
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Olarak Yenilebilir Mantarların İncelemesi: Ermenek (Karaman) Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1281961
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
0
ATIF
1
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomik Ürün Olarak Yenilebilir Mantarların İncelemesi: Ermenek (Karaman) Örneği
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Hospitality and Tourism Issues
DOI: 10.51525/johti.1281961
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
1
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Examining Traditional Winter Preparations: The Case of Bitlis Cuisine
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.47130/bitlissos.1099555
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
0
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seçili Osmanlı Yemeklerinin Maliyeti ve Besin Değeri
Yazarlar:
Osman Güldemir
,
Gökhan Şallı
,
Emrah Yıldız
,
Onur Tugay
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.920046
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1511
1
FAVORİ
1511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA SOKAK LEZZETLERİNİN İNCELENMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Seher Çelik Yeşil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1011567
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
1
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bitlis Eren Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Hospitality and Tourism Issues
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Dil Editörü
Kurul Üyeliği
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat