avatar
İlkay Yilmaz Doç. Dr. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 26 CrossRef Atıf 10 TR Dizin Atıf 13
16 Yayın
26 Hakemlik
10 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gastronomi Geleneksel Yemek Fonksiyonel Gıdalar Gastronomik Trendler

Kurum

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

2

5043

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2197

0

2

2197

Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Haydar Özpınar
DOI: 10.38079/igusabder.550904
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4242

0

1

4242

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10514

0

1

10514

3

1

1141

Yayınlar

0

288

0

346

Bitki Bazlı Gıdalar ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Ceren Özen, İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1382644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 428

0

428

0

1279

Product Development and Sensory Evaluation of Dark Chocolate Filled with Chestnut Honey
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1293710
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 549

0

549

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1676

0

1676

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 598

0

598

Kokumi tat algısı üzerine bir değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Nuray Altuntaş
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 443

0

443

1

1141

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10514

1

10514

Oksidatif Stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri
DOI: 10.33720/kisgd.772993
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1457

1

1457

Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem Akay, İlkay Yılmaz
DOI: 10.38079/igusabder.741538
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13680

1

13680

2

5043

ISI STRESİ VE SIVI ALIMININ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.737672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1841

0

1841

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2197

2

2197

Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Haydar Özpınar
DOI: 10.38079/igusabder.550904
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4242

1

4242

Yayınlar

1

0

346

Bitki Bazlı Gıdalar ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Ceren Özen, İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1382644
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 428

1

0

428

Product Development and Sensory Evaluation of Dark Chocolate Filled with Chestnut Honey
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1293710
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 549

1

0

549

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 598

1

0

598

3

1

1141

Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem Akay, İlkay Yılmaz
DOI: 10.38079/igusabder.741538
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13680

3

1

13680

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.