avatar
İlkay Yilmaz Doç. Dr. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 16 Hakemlik 25 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 13
16 Yayın
25 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ, GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

2

4748

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2103

0

2

2103

Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Haydar Özpınar
DOI: 10.38079/igusabder.550904
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4094

0

1

4094

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9710

0

1

9710

3

1

1057

Yayınlar

0

210

0

269

Bitki Bazlı Gıdalar ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Ceren Özen, İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1382644
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 378

0

378

0

1177

Product Development and Sensory Evaluation of Dark Chocolate Filled with Chestnut Honey
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1293710
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 474

0

474

Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları
DOI: 10.32958/gastoria.1118672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1493

0

1493

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 531

0

531

Kokumi tat algısı üzerine bir değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Nuray Altuntaş
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 382

0

382

1

1057

Nörogastronomi
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Ecem Akay , Arda Er
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9710

1

9710

Oksidatif Stres ve Antioksidanların İş Sağlığına Etkileri
DOI: 10.33720/kisgd.772993
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1375

1

1375

Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem Akay, İlkay Yılmaz
DOI: 10.38079/igusabder.741538
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13148

1

13148

2

4748

ISI STRESİ VE SIVI ALIMININ ÇALIŞAN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , OHS ACADEMY
DOI: 10.38213/ohsacademy.737672
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1719

0

1719

Artisan Yemekler ve Gıdalar
Yayın Bilgisi: 2020 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2103

2

2103

Beslenme ve Gıda Alanlarında Metabolomik Uygulamalar: Genel Bir Değerlendirme
Yazarlar: İlkay Yılmaz , Haydar Özpınar
DOI: 10.38079/igusabder.550904
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4094

1

4094

Yayınlar

Bitki Bazlı Gıdalar ve Güncel Gelişmeler
Yazarlar: Ceren Özen, İlkay Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1382644
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 378

1

0

378

Product Development and Sensory Evaluation of Dark Chocolate Filled with Chestnut Honey
Yayın Bilgisi: 2023 , Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1293710
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 474

1

0

474

Elazığ Mutfak Kültürü ve Özel Gün Yemekleri
Yayın Bilgisi: 2023 , ART/icle: Sanat ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.56590/stdarticle.1183188
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 531

1

0

531

3

1

1057

Yeni Etiketleme Yönetmeliğine Göre Alerjen Gıdalar ve Sağlık Etkileri
Yazarlar: Ecem Akay, İlkay Yılmaz
DOI: 10.38079/igusabder.741538
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13148

3

1

13148

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.