Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Onur Yüzer
Dr. Öğr. Üyesi
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
3
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Isıl İşlemin Koyun Kuyruk Yağının Depolama Stabilitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Merve Bozdemir
,
Hüseyin Gençcelep
,
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1609470
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
64
0
FAVORİ
64
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOYA PROTEİNİ İZOLATI-FRUKTOZ GLİKASYON KONJUGATLARININ YAPISI VE BAZI TEKNOFONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ULTRASON İŞLEMİNİN ETKİSİ
Yazarlar:
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23079
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
328
0
FAVORİ
328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu pastırmasının kalite özelliklerinin belirlenmesi: Kuru küredilmiş bir et ürünü
Yazarlar:
Hüseyin Gençcelep
,
Barış İhtiyar
,
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1082192
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Yayınlar
SOYA PROTEİNİ İZOLATI-FRUKTOZ GLİKASYON KONJUGATLARININ YAPISI VE BAZI TEKNOFONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ULTRASON İŞLEMİNİN ETKİSİ
Yazarlar:
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23079
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
328
1
ATIF
0
FAVORİ
328
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu pastırmasının kalite özelliklerinin belirlenmesi: Kuru küredilmiş bir et ürünü
Yazarlar:
Hüseyin Gençcelep
,
Barış İhtiyar
,
Mustafa Onur Yüzer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1082192
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
2
ATIF
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat