Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Murat Aksu
Doç. Dr.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
62
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
75
11
Yayın
62
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
75
TR Dizin Atıf
0000-0001-9881-4739
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Otel İşletmeciliği
Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Yönetimi
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Çocuklu ailelerin restoran seçimini etkileyen faktörlerin incelenmesi: Çanakkale örneği
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.805664
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
648
1
ATIF
2
FAVORİ
648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TERMAL TURİZM İŞLETMELERİ İLE DİĞER KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN MALİYET YÖNETİMİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Sedef Özcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.437808
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
0
ATIF
1
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın Cittaslow Hareketi Bağlamında Turizm Algısı: Seferihisar ve Gökçeada’da Bir Araştırma1
Yazarlar:
Murat Aksu
, Nedim Görman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
681
0
ATIF
1
FAVORİ
681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ HİZMET KALİTESİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNDE ETKİSİ: BOZCAADA’DA DINESERV MODELİYLE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Halil Korkmaz
,
Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645313
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5066
10
ATIF
1
FAVORİ
5066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği
Yazarlar:
Gözde Özsoy
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.655492
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
1
ATIF
1
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Turizm Paydaşlarının Engelli Bireylerin Toplumsal Sorunlarına Yönelik Bakış Açıları: Çanakkale İli Örneği
Yazarlar:
Fatma Selin Onay
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1368352
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Mücella Çınar Ödemiş
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
1
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çocuklu ailelerin restoran seçimini etkileyen faktörlerin incelenmesi: Çanakkale örneği
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.805664
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
648
2
FAVORİ
648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Oğuz Diker
,
Murat Aksu
, Ecevit Sayılır
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.847938
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
479
1
FAVORİ
479
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KORONAVİRÜS ALGILARINI METAFOR YOLU İLE TESPİT ETMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Gencay Saatcı
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Awareness
DOI: 10.26809/joa.5.042
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1286
0
FAVORİ
1286
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği
Yazarlar:
Gözde Özsoy
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.655492
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
1
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın Cittaslow Hareketi Bağlamında Turizm Algısı: Seferihisar ve Gökçeada’da Bir Araştırma1
Yazarlar:
Murat Aksu
, Nedim Görman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
681
1
FAVORİ
681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DESTİNASYON HİZMET KALİTESİNİ DEĞERLENDİRMEDE ÖNEM-PERFORMANS ANALİZİYLE DEĞERLENDİRİLMESİ: BOZCAADA’DA BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Oğuz Diker
,
Hacı Mehmet Yıldırım
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.413545
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1061
0
FAVORİ
1061
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TERMAL TURİZM İŞLETMELERİ İLE DİĞER KONAKLAMA İŞLETMELERİNİN MALİYET YÖNETİMİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRILMASI: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Sedef Özcan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.437808
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1213
1
FAVORİ
1213
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDE HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİ İLE ÖLÇÜMÜ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Hakan Memiş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Life Economics
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
1
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ HİZMET KALİTESİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNDE ETKİSİ: BOZCAADA’DA DINESERV MODELİYLE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Halil Korkmaz
,
Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645313
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5066
1
FAVORİ
5066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Awareness
Journal of Life Economics
Karabük Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Global Tourism and Technology Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Çocuklu ailelerin restoran seçimini etkileyen faktörlerin incelenmesi: Çanakkale örneği
Yazarlar:
Erdem Temeloğlu
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.805664
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
648
1
ATIF
2
FAVORİ
648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği
Yazarlar:
Gözde Özsoy
,
Murat Aksu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.655492
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1346
1
ATIF
1
FAVORİ
1346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİNDEKİ HİZMET KALİTESİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÜZERİNDE ETKİSİ: BOZCAADA’DA DINESERV MODELİYLE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Murat Aksu
,
Halil Korkmaz
,
Serdar Sünnetçioğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.645313
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5066
10
ATIF
1
FAVORİ
5066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat