Serdar Sünnetçioğlu profil resmi
Serdar Sünnetçioğlu Doç. Dr. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 17 Hakemlik 29 CrossRef Atıf 23
17 Yayın
29 Hakemlik
23 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Tarım, Yiyecek ve İçeceğin Kültürel Çalışmaları Otel İşletmeciliği Yiyecek ve İçecek Sürdürülebilir Gastronomi Geleneksel Yemek Gastronomi Turizmi Gastronomik Trendler

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

2

16

GASTRONOMİDEKİ UMUT: BİR SOSYAL GİRİŞİMCİLİK ÖRNEĞİ OLARAK HAYATA SARIL LOKANTASI
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Awareness
DOI: 10.26809/joa.2018548597
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1276

0

1

1276

2

1

4640

Yayınlar

2

16

Tüketicilerin Konfor Gıda Tercihleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar: Rukiye Albayrak, Nebahat Tuğba Tarhan, Nazlıcan Gençtürk, Ferah Özkök , Serdar Sünnetçioğlu
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 883

1

883

0

6187

1

4640

Yeni Nesil Lokmacılara İlişkin Bir Bakış: Tüketici Yorumlarının İncelenmesi
DOI: 10.32572/guntad.659022
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1391

1

1391

DOKUZ KATMANLI TROYA MUTFAĞI
DOI: 10.32958/gastoria.534496
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2353

0

2353

1

1276

0

2507

Yayınlar

1

0

6187

2

1

4640

Turkish Culinary Culture In The Socialization Process
DOI: 10.24010/soid.369920
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2507

1

0

2507

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.