Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Çağındı
Prof. Dr.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
12
7
Yayın
4
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
KURUTULMUŞ ET İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ TAM BUĞDAY UNLU GALETALARDA IN VITRO DEMİR BİYOERİŞİLEBİLİRLİĞİNİN SAPTANMASI
Yazarlar:
Emine Erdağ Akca
,
Özlem Çağındı
,
Ergun Köse
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
463
0
FAVORİ
463
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA TAKVİYE EDİCİ GIDALARA GENEL BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Nazlı Yeyinli
,
Özlem Çağındı
,
Mustafa Dedeoğlu
,
Ceren İnce
,
Ergün Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22021
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6386
0
FAVORİ
6386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVID-19 HASTALIĞINI ÖNLEMEDE KULLANILAN TAKVİYE EDİCİ GIDALAR VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Özlem Çağındı
,
Nazlı Yeyinli
,
Ceren İnce
,
Mustafa Dedeoğlu
, Ergun Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21146
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1584
0
FAVORİ
1584
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Demir Minerali: Fonksiyonları, Gıda İşlemenin Biyoyararlılığı Üzerine Etkileri ve Biyoaktif Bileşenler ile İnteraksiyonları
Yazarlar:
Ceren İnce
,
Özlem Çağındı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.36846/CJAFS.2021.29
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15687
0
FAVORİ
15687
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLU EKMEK ÇEŞİTLERİNE EKLENEN BEYAZ DUT (Morus alba) YAPRAK VE POSASININ ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK AKTİVİTE ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Ceren İnce,
Özlem Çağındı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20039
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1858
0
FAVORİ
1858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOES THE REALISTIC CONTACT AND DAILY USE CONDITIONS LIMIT THE USE OF POLYCARBONATE BABY BOTTLES FOR MIGRATION AND RESIDUE LEVEL OF BISPHENOL-A
Yazarlar:
Özlem Kızılırmak Esmer
,
Özlem Çağındı
, Büşra Şahin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17018
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2617
0
FAVORİ
2617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Meyvelerde Aflatoksin ve Okratoksin A Varlığının ve Sağlık Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Okan Gürhayta,
Özlem Çağındı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbujos.90850
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
19411
0
FAVORİ
19411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Kurul Üyeliği
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
TÜRKİYE’DE VE DÜNYADA TAKVİYE EDİCİ GIDALARA GENEL BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Nazlı Yeyinli
,
Özlem Çağındı
,
Mustafa Dedeoğlu
,
Ceren İnce
,
Ergün Köse
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22021
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6386
4
ATIF
0
FAVORİ
6386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BEYAZ VE TAM BUĞDAY UNLU EKMEK ÇEŞİTLERİNE EKLENEN BEYAZ DUT (Morus alba) YAPRAK VE POSASININ ANTİOKSİDAN VE ANTİDİYABETİK AKTİVİTE ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Ceren İnce,
Özlem Çağındı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20039
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1858
4
ATIF
0
FAVORİ
1858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kurutulmuş Meyvelerde Aflatoksin ve Okratoksin A Varlığının ve Sağlık Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Okan Gürhayta,
Özlem Çağındı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.18466/cbujos.90850
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
19411
4
ATIF
0
FAVORİ
19411
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat