Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Naciye Ünver
Dr. Arş. Gör.
HARRAN UNIVERSITY
Yayın
4
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
4
4
Yayın
8
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
HARRAN UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
, Betül Güç, Pınar Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3297
1
ATIF
2
FAVORİ
3297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2289
1
ATIF
1
FAVORİ
2289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İğde meyve unu kullanılarak az yağlı-düşük kolesterollü mayonez üretimi ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
,
Sema Sayar
,
Berfin Ergün
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1196007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMIZATION OF ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION OF OLIVE LEAF (var. HALHALI) EXTRACTS
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.595565
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2289
1
FAVORİ
2289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
, Betül Güç, Pınar Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3297
2
FAVORİ
3297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Secondary Metabolite
Ordu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
İğde meyve unu kullanılarak az yağlı-düşük kolesterollü mayonez üretimi ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
,
Sema Sayar
,
Berfin Ergün
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1196007
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
566
1
ATIF
0
FAVORİ
566
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMIZATION OF ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION OF OLIVE LEAF (var. HALHALI) EXTRACTS
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.595565
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
1
ATIF
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2289
1
ATIF
1
FAVORİ
2289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
, Betül Güç, Pınar Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3297
1
ATIF
2
FAVORİ
3297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat