Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şerafettin Çelik
Prof. Dr.
Harran Universitesi
Yayın
19
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
68
19
Yayın
8
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
68
TR Dizin Atıf
0000-0002-5605-5735
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Süt Teknolojisi
Kurum
Harran Universitesi
Popüler Yayınları
Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
, Betül Güç, Pınar Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3239
1
ATIF
2
FAVORİ
3239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cemhan Doğan
, Nurcan Doğan,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3717
0
ATIF
1
FAVORİ
3717
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar: Naciye Ünver,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321185
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6518
2
ATIF
1
FAVORİ
6518
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Cemhan Doğan,
Şerafettin Çelik
, Nurcan Doğan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339340
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3553
2
ATIF
1
FAVORİ
3553
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Telemesi Haşlanan Geleneksel Peynirlerimizin Üretimine Uygun Doğal Starter Kültür Geliştirilmesi
Yazarlar: Gülten Şenocak Soran,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2267
0
ATIF
1
FAVORİ
2267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sürülebilir Özellikte Yeni Kahvaltılık Bir Ürün: Dut Pekmezi Kreması
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1075973
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
773
0
FAVORİ
773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İğde meyve unu kullanılarak az yağlı-düşük kolesterollü mayonez üretimi ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
,
Sema Sayar
,
Berfin Ergün
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1196007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
511
0
FAVORİ
511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melissa officinalis L. Ekstraktının Dondurma Üretiminde Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Mesut Çınar
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.846040
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1276
0
FAVORİ
1276
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMIZATION OF ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION OF OLIVE LEAF (var. HALHALI) EXTRACTS
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.595565
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
544
0
FAVORİ
544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şanlıurfa ilinde üretilen geleneksel yoğurtların mikrobiyotası ve mevzuat açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Esra Çetin
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863182
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
654
0
FAVORİ
654
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Küçük Aile İşletmelerinde Üretilen Diyarbakır Örgü Peynirinin Bileşim ve Bazı Biyokimyasal Özellikleri
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35414/akufemubid.870324
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
0
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır Örgü peyniri üretiminde kullanılan sütün bazı özellikleri ile peynir üretim prosesinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.762642
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1603
0
FAVORİ
1603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Yazarlar: Emine Doğru,
Şerafettin Çelik
,
Yasin Yakar
, Naciye Ünver
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.744568
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2151
0
FAVORİ
2151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yaprak Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri
Yazarlar:
Bilal Keskin
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739370
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ambalaj Materyalinde Olgunlaştırılan Muş Tulum Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri
Yazarlar:
Fatih Rençber
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.712037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
793
0
FAVORİ
793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Diyarbakır Örgü Peynirinin Tekstürel Özellikleri ve Mikrobiyal Florasının Depolama Periyodu Boyunca Değişimi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.700363
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
734
0
FAVORİ
734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2114
1
FAVORİ
2114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
, Betül Güç, Pınar Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3239
2
FAVORİ
3239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Telemesi Haşlanan Geleneksel Peynirlerimizin Üretimine Uygun Doğal Starter Kültür Geliştirilmesi
Yazarlar: Gülten Şenocak Soran,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2267
1
FAVORİ
2267
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Ürün: Peyniraltı Suyu İlave Edilerek Üretilen Nar Suyu İçeceği
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
, Naciye Ünver,
Sümeyye Taşpınar
, Hacer Karlıdağ, Edebiye Bıyık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1912
1
FAVORİ
1912
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Cemhan Doğan,
Şerafettin Çelik
, Nurcan Doğan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339340
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3553
1
FAVORİ
3553
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar: Naciye Ünver,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321185
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6518
1
FAVORİ
6518
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cemhan Doğan
, Nurcan Doğan,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3717
1
FAVORİ
3717
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Andız Pekmezi İçeren Set Tipi Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
, Hisamettin Durmaz, İhsan G. Şat, Gülten Şenocak
Yayın Bilgisi: 2009 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1820
1
FAVORİ
1820
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Akademik Ziraat Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Sürülebilir Özellikte Yeni Kahvaltılık Bir Ürün: Dut Pekmezi Kreması
Yazarlar:
Sefa Işık
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1075973
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
773
2
ATIF
0
FAVORİ
773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İğde meyve unu kullanılarak az yağlı-düşük kolesterollü mayonez üretimi ve karakterizasyonu
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
,
Sema Sayar
,
Berfin Ergün
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1196007
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
511
1
ATIF
0
FAVORİ
511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTIMIZATION OF ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION OF OLIVE LEAF (var. HALHALI) EXTRACTS
Yazarlar:
Naciye Ünver
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
DOI: 10.15671/hjbc.595565
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
544
1
ATIF
0
FAVORİ
544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Diyarbakır Örgü peyniri üretiminde kullanılan sütün bazı özellikleri ile peynir üretim prosesinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.762642
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1603
1
ATIF
0
FAVORİ
1603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi
Yazarlar: Emine Doğru,
Şerafettin Çelik
,
Yasin Yakar
, Naciye Ünver
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.744568
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2151
3
ATIF
0
FAVORİ
2151
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yaprak Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri
Yazarlar:
Bilal Keskin
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.739370
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1558
2
ATIF
0
FAVORİ
1558
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Ambalaj Materyalinde Olgunlaştırılan Muş Tulum Peynirinin Bazı Karakteristik Özellikleri
Yazarlar:
Fatih Rençber
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.712037
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
793
1
ATIF
0
FAVORİ
793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Diyarbakır Örgü Peynirinin Tekstürel Özellikleri ve Mikrobiyal Florasının Depolama Periyodu Boyunca Değişimi
Yazarlar:
Abdulkerim Hatipoğlu
,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.700363
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
734
2
ATIF
0
FAVORİ
734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
,
Yasin Yakar
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.682189
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2114
1
ATIF
1
FAVORİ
2114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Pekmezi İlave Edilerek Üretilen Meyveli Yoğurdun Bazı Özellikleri
Yazarlar:
Şerafettin Çelik
,
Naciye Ünver
, Betül Güç, Pınar Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321584
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3239
1
ATIF
2
FAVORİ
3239
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Cemhan Doğan,
Şerafettin Çelik
, Nurcan Doğan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.339340
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3553
2
ATIF
1
FAVORİ
3553
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı
Yazarlar: Naciye Ünver,
Şerafettin Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.321185
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6518
2
ATIF
1
FAVORİ
6518
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat