Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oya Yıldırım
Doç.
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
66
7
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
66
TR Dizin Atıf
0000-0002-8090-4629
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Spor ve Rekreasyon
Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Turist Davranışı ve Ziyaretçi Deneyimi
Turizm Pazarlaması
Turizmde Çevre Yönetimi
Gastronomi Turizmi
Kurum
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Popüler Yayınları
Yeşil tüketici değerinin tatil tercihine etkisinde değişiklik arayışının aracılık rolü: Adana ilinde yapılan bir araştırma
Yazarlar:
Oya Yıldırım
,
A. Celil Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18070/erciyesiibd.589226
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1022
0
ATIF
2
FAVORİ
1022
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Markalaşmasında Yerel Simgelerin Logo ve Amblemlerde Kullanılması: Muğla Araştırması
Yazarlar:
Uysal Yenipınar
,
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2465
0
ATIF
1
FAVORİ
2465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın “Adana-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”na Yönelik Algı ve Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Oya Yıldırım
,
Oya Berkay Karaca
,
A. Celil Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Yazarlar:
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1041154
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1966
0
ATIF
1
FAVORİ
1966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Mutfak Şeflerinin Bakış Açısından Yenilebilir Çiçekler ve Konaklama İşletmelerinde Kullanılma Durumu
Yazarlar:
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1041154
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1966
1
FAVORİ
1966
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULUSAL ALAN YAZINDA SPOR TURİZMİNİN GELİŞİMİ: LİSANSÜSTÜ TEZLER ÜZERİNE BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZ
Yazarlar:
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.758640
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
0
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bahşiş Dağıtım Sistemlerinin Adalet Algısı Üzerine Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
Yazarlar:
Oya Yıldırım
,
Seçkin Eser
,
Celil Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3036
0
FAVORİ
3036
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Arap Muftak Kültürünün Adana Gastronomi Turizminin Gelişmesindeki Yeri: Yerel Halkın Görüşleri
Yazarlar:
Oya Berkay Karaca
,
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2241
0
FAVORİ
2241
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yeşil tüketici değerinin tatil tercihine etkisinde değişiklik arayışının aracılık rolü: Adana ilinde yapılan bir araştırma
Yazarlar:
Oya Yıldırım
,
A. Celil Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18070/erciyesiibd.589226
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1022
2
FAVORİ
1022
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerel Halkın “Adana-Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı”na Yönelik Algı ve Memnuniyetleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Oya Yıldırım
,
Oya Berkay Karaca
,
A. Celil Çakıcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Markalaşmasında Yerel Simgelerin Logo ve Amblemlerde Kullanılması: Muğla Araştırması
Yazarlar:
Uysal Yenipınar
,
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2465
1
FAVORİ
2465
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Erciyes Akademi
Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
ULUSAL ALAN YAZINDA SPOR TURİZMİNİN GELİŞİMİ: LİSANSÜSTÜ TEZLER ÜZERİNE BİBLİYOMETRİK BİR ANALİZ
Yazarlar:
Oya Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Pamukkale Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.30794/pausbed.758640
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
3
ATIF
0
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat