Özlem Pelin Can profil resmi
Özlem Pelin Can Prof. Dr. SIVAS CUMHURIYET UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1
6 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Gıda Mikrobiyolojisi, biyoteknoloji, hayvansal gıdalar, gıda katkı maddeleri

Kurum

SIVAS CUMHURIYET UNIVERSITY

Yayınlar

0

444

The Effects of Cooking Temperatures and Times on the Formation of Aromatic Amines of Meatballs Derived from Sivas Province
Yazarlar: Özlem Pelin Can , Ayşegül Demir
Yayın Bilgisi: 2022 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.1026650
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 726

0

726

Peynır Altı Suyunun Kefirde Kullanım Olanakları
DOI: 10.46460/ijiea.922816
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 610

0

610

Dondurularak Satılan Kalamarların (Todarodes pacificus) Mikrobiyel Kalitesi
Yayın Bilgisi: 2020 , Van Veterinary Journal
DOI: 10.36483/vanvetj.623814
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 538

0

538

0

11439

Sivas İlinde Tüketime Sunulan Isıl İşlem Görmüş Sucukların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar: Özlem Pelin Can , Seyda Şahin , Abdullah Eligüzel, Abdulkadir Dinçer
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2524

0

2524

Yayınlar

The Effects of Cooking Temperatures and Times on the Formation of Aromatic Amines of Meatballs Derived from Sivas Province
Yazarlar: Özlem Pelin Can , Ayşegül Demir
Yayın Bilgisi: 2022 , Cumhuriyet Science Journal
DOI: 10.17776/csj.1026650
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 726

1

0

726

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.