Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Öznur Cumhur Değirmenci
Dr. Öğr. Üyesi
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
10
8
Yayın
10
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0003-4486-2959
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gastronomi
Gıda Bilimleri
Kurum
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Investigation of the Effects of Waste Olive Pomace on Vermicompost
Yazarlar:
Alev Akpinar Borazan
,
Levent Değirmenci
,
Öznur Cumhur Değirmenci
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bilge International Journal of Science and Technology Research
DOI: 10.30516/bilgesci.1460055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
43
0
FAVORİ
43
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Rojen Dağı’ndan Uludağ’a Göç: Mekân, Aidiyet ve Rojen Pastanesi
Yazarlar:
Öznur Cumhur
,
Serhat Bingöl
,
Nurdan Sevim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.1303098
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
637
0
FAVORİ
637
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Korunma Motivasyonu ve Gıda Güvenliği İlişkisi: UNESCO Gastronomi Şehirlerine Yönetsel Yaklaşım
Yazarlar:
Serhat Bingöl
,
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
423
0
FAVORİ
423
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Korunma Motivasyonu Kuramı Kapsamında Sırtçantalıların Gıda Güvenliği Davranışları
Yazarlar:
Öznur Cumhur
,
Serhat Bingöl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1199482
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hasat Sonrası UV-A ve UV-B Işık Uygulamalarının Meyve ve Sebzelerin Kalite Kriterlerine Etkisi
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1032589
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
744
0
FAVORİ
744
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.906837
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
21289
0
FAVORİ
21289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak gıdalarının güvenliği için risk faktörlerinin değerlendirilmesi
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20014
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2880
0
FAVORİ
2880
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL GIDALARDAN DARTI'NIN ÜRETİM YÖNTEMİ VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1378
0
FAVORİ
1378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Gıda
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of New Tourism Trends
lnternational Journal of Geography and Geography Education
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
Yazarlar:
Öznur Cumhur
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.906837
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
21289
1
ATIF
0
FAVORİ
21289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat