Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ramazan Eren
Doç. Dr.
Akdeniz Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
48
5
Yayın
22
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
48
TR Dizin Atıf
0000-0002-6619-5360
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Akdeniz Üniversitesi
Popüler Yayınları
Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Ramazan Eren
, Burhan Şener
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.363837
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7795
0
ATIF
1
FAVORİ
7795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otelcilik Endüstrisinde Elektronik Ağızdan Ağıza Pazarlama Yönetimi: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar: Mehmet Can Orakcı,
Ramazan Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
546
0
ATIF
1
FAVORİ
546
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Otelcilik Endüstrisinde Elektronik Ağızdan Ağıza Pazarlama Yönetimi: Nitel Bir Araştırma
Yazarlar: Mehmet Can Orakcı,
Ramazan Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
546
1
FAVORİ
546
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Açıdan Türkiye’de Yenilebilir Yabani Mantarlar Üzerine Kavramsal Bir Değerlendirme
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Tufan Süren
, Mehmet Kızıleli
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9716
0
FAVORİ
9716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çevrimiçi Gastronomi İmajı: Türkiye Restoranlarının Tripadvisor Yorumlarının İçerik Analizi
Yazarlar:
Ramazan Eren
, Muhabbet Kuvvetli
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4569
0
FAVORİ
4569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Haccp Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Uygulanmasının Önündeki Engeller: Alanya Bölgesi Örneği
Yazarlar:
Ramazan Eren
, Burhan Şener
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.363837
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7795
1
FAVORİ
7795
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Oğuz Nebioğlu
, Ahmet Şık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.350175
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5616
0
FAVORİ
5616
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Alanya Akademik Bakış
Aydın Gastronomy
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Karadeniz Sosyal Bilimler Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Otel İşletmeleri Mutfak Çalışanlarının Gıda Güvenliği Konusunda Bilgi Düzeyleri: Alanya Örneği
Yazarlar:
Ramazan Eren
,
Oğuz Nebioğlu
, Ahmet Şık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Disiplinlerarası Akademik Turizm Dergisi
DOI: 10.31822/jomat.350175
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5616
5
ATIF
0
FAVORİ
5616
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat