Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Salih Aksay
Doç. Dr.
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayın
1
Hakemlik
3
1
Yayın
3
Hakemlik
23033066300
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
MERSIN UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Popüler Yayınları
Spirulina’dan (Spirulina platensis) Klorofil-a ve Fikosiyanin Pigment Ekstraksiyonuna Ultrasonikasyon Süresinin Etkisi
Yazarlar:
Salih Aksay
,
Rıdvan Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475362
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4352
0
ATIF
1
FAVORİ
4352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Spirulina’dan (Spirulina platensis) Klorofil-a ve Fikosiyanin Pigment Ekstraksiyonuna Ultrasonikasyon Süresinin Etkisi
Yazarlar:
Salih Aksay
,
Rıdvan Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475362
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4352
1
FAVORİ
4352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Kurul Üyeliği
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Journal of Agriculture
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat