avatar
Serap Coşansu Prof. Dr. SAKARYA UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 30 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 11
6 Yayın
30 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
11 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Gıda Mikrobiyolojisi Patojen modelleme

Kurum

SAKARYA UNIVERSITY

Yayınlar

0

1605

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 670

0

670

Incidence and contamination level of Clostridium perfringens in meat and meat products sold in Sakarya province of Turkey
Yazarlar: Serap Coşansu Akdemir , Şeyma Ersöz
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1702

0

1702

Bakterilerde glutatyon ve önemi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3705

0

3705

Yayınlar

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS’UN SİYAH PİRİNÇ SÜTÜNDE GELİŞME KİNETİĞİ VE CANLILIĞI
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21132
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 670

1

0

670

4

0

477

Bakterilerde glutatyon ve önemi
DOI: -
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3705

1

0

3705

2

0

767

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.