avatar
Sühendan Mol Prof. Dr. İstanbul Üniveristesi
Yayın 9 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 9
9 Yayın
14 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

İstanbul Üniveristesi

Popüler Yayınları

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2045

0

2

2045

BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3740

0

1

3740

Yayınlar

0

552

0

693

0

488

0

997

BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3740

1

3740

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2045

2

2045

0

3903

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3316

0

3316

Yayınlar

3

0

997

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3316

4

0

3316

2

0

767

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.