avatar
Sühendan Mol Prof. Dr. İstanbul Üniveristesi
Yayın 9 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 9
9 Yayın
14 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

İstanbul Üniveristesi

Popüler Yayınları

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2012

0

2

2012

BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3704

0

1

3704

Yayınlar

0

514

0

660

0

473

0

978

BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3704

1

3704

İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yayın Bilgisi: 2019 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2012

2

2012

0

3851

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3259

0

3259

Yayınlar

3

0

978

Nisin ve su ürünleri
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3259

4

0

3259

2

0

749

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.