Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sühendan Mol
Prof. Dr.
İstanbul Üniveristesi
Yayın
9
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
9
9
Yayın
14
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
İstanbul Üniveristesi
Popüler Yayınları
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yazarlar:
Sühendan Mol
,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1912
0
ATIF
2
FAVORİ
1912
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The impact of the COVID-19 pandemic on fish and food perception, consumption, and purchasing behaviors of Turkish consumers
Yazarlar:
Sühendan Mol
,
Seda Karakaş Geyik
,
Yusuf Süren
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR24003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
421
0
FAVORİ
421
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the Risky Microorganisms in Frozen Ready-to-Eat Seafood Sold in Istanbul Market
Yazarlar:
Didem Üçok Alakavuk
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
608
0
FAVORİ
608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Plant Extracts Added to Ice on Sensory Preference of Sliced Salmon
Yazarlar:
Hande Doğruyol
,
Şafak Ulusoy
,
Sühendan Mol
,
Didem Üçok Alakavuk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2021866499
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
455
0
FAVORİ
455
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mercury intake via consumption of imported Atlantic mackerel (Scomber scombrus) in Istanbul
Yazarlar:
Şafak Ulusoy
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.2.6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
943
0
FAVORİ
943
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİR GIDA OLARAK MİDYE
Yazarlar:
Mehmet Nezir Güngörür
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3597
0
FAVORİ
3597
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstanbul’un Gastronomi Turizmi Potansiyeli ve Balığın Rolü
Yazarlar:
Sühendan Mol
,
Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1912
2
FAVORİ
1912
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISOLATION OF Salmonella spp. AND OTHER MEMBERS OF Enterobacteriaceae FROM HORSE MACKEREL (Trachurus trachurus), SOLD IN PUBLIC MARKETS OF ISTANBUL, TURKEY
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
, Didem Üçok Alakavuk,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16009
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3756
0
FAVORİ
3756
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nisin ve su ürünleri
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3159
0
FAVORİ
3159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Aydın Gastronomy
Food and Health
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Su Ürünleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Aydın Gastronomy
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Food and Health
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Mercury intake via consumption of imported Atlantic mackerel (Scomber scombrus) in Istanbul
Yazarlar:
Şafak Ulusoy
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.2.6
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
943
3
ATIF
0
FAVORİ
943
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nisin ve su ürünleri
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Sühendan Mol
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.2.08
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3159
4
ATIF
0
FAVORİ
3159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pediococcus spp.’ un Vakum Paketlenmiş İstavritin (Trachurus trachurus, Linnaeus 1758) Soğuk Depolamadaki Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Serap Cosansu
,
Suhendan Mol
,
Didem Üçok Alaklavuk
,
Ş.yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001156
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
723
2
ATIF
0
FAVORİ
723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat