Hande Doğruyol profil resmi
Hande Doğruyol Dr. Öğr. Üyesi İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın 5 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 1
5 Yayın
19 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences

Yayınlar

0

549

0

464

0

2680

USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar: Nuray Erkan , Hande Doğruyol , Ali Günlü , İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5263

0

5263

Yayınlar

3

0

2680

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.