Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hande Doğruyol
Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayın
5
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
1
5
Yayın
19
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-0856-3823
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
İstanbul University Faculty of Aquatic Sciences
Yayınlar
Kovid-19 Sürecinde Balık Restoranlarının Gıda Güvenliği Düzeyinin Değerlendirilmesi: Sarıyer/İstanbul Örneği
Yazarlar:
Şehnaz Yasemin Tosun
,
Hande Doğruyol
,
Nuray Erkan
,
İrem Köse Reis
,
Kadriye Begüm Doğruyol Aladak
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: 10.17932/IAU.GASTRONOMY.2017.016/gastronomy_v06i1003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
549
0
FAVORİ
549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Plant Extracts Added to Ice on Sensory Preference of Sliced Salmon
Yazarlar:
Hande Doğruyol
,
Şafak Ulusoy
,
Sühendan Mol
,
Didem Üçok Alakavuk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2021866499
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
464
0
FAVORİ
464
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün olarak +2°C’de depolanan mürekkep balığının (Sepia officinalis, L., 1758) kalite değişimlerinin tespit edilmesi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.02
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2680
0
FAVORİ
2680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜREKKEP BALIĞI'NIN (Sepia officinalis, L. 1758) YENİLEBİLİR VÜCUT KISIMLARININ BESİN BİLEŞİMİ VE RANDIMANININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
,
Onur Gönülal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
262
0
FAVORİ
262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
USE OF NATURAL PRESERVATIVES IN SEAFOOD: PLANT EXTRACTS, EDIBLE FILM AND COATING
Yazarlar:
Nuray Erkan
,
Hande Doğruyol
,
Ali Günlü
, İsmail Yüksel Genç
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5263
0
FAVORİ
5263
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Sciences and Engineering
Aydın Gastronomy
Food and Health
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Aydın Gastronomy
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Food and Health
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Yayınlar
Bütün olarak +2°C’de depolanan mürekkep balığının (Sepia officinalis, L., 1758) kalite değişimlerinin tespit edilmesi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.02
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2680
3
ATIF
0
FAVORİ
2680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat