Şafak Ulusoy profil resmi
Şafak Ulusoy Doç. Dr. İstanbul Üniversitesi
Yayın 5 Hakemlik 8
5 Yayın
8 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

İstanbul Üniversitesi

Yayınlar

0

731

0

455

MONOSODYUM GLUTAMATIN BALIK ÇORBASI VE BALIK KÖFTESİNİN DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Şafak Ulusoy , Hande Doğruyol, Didem Üçok Alakavuk, Ş. Yasemin Tosun
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1952

0

1952

PESTICIDE RISKS OF SEAFOOD IN TURKEY
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2443

0

2443

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.