Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülgün F. Ünal Şengör
Prof. Dr.
İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi
Yayın
8
Hakemlik
16
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
3
8
Yayın
16
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-7638-7350
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Bilimleri
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi
Popüler Yayınları
DUMANLANMIŞ SU ÜRÜNLERİ VE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLAR (PAH's)
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Gülgün Şengör
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
0
ATIF
1
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The visual characteristics and quality of cultured gilthead seabream (Sparus aurata) in earthen ponds and net cages in Turkey
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
, Sevan Gürün,
Samet Kalkan
,
Onnocan Hulyar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1046
0
FAVORİ
1046
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İstavrit balığında ayıklama işlemi: Kalite, gıda güvenliği ve halk sağlığı ilişkisi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Remziye Eda Yardımcı
, Samime Özturan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2092
0
FAVORİ
2092
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.414488
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6260
0
FAVORİ
6260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün olarak +2°C’de depolanan mürekkep balığının (Sepia officinalis, L., 1758) kalite değişimlerinin tespit edilmesi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.02
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2670
0
FAVORİ
2670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MÜREKKEP BALIĞI'NIN (Sepia officinalis, L. 1758) YENİLEBİLİR VÜCUT KISIMLARININ BESİN BİLEŞİMİ VE RANDIMANININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
,
Onur Gönülal
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
261
0
FAVORİ
261
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOUS VİDE TEKNOLOJİSİ İLE MUAMELE EDİLEN BALIKLARIN KALİTE PARAMETRELERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Gülgün F. Ünal Şengör
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/TJAS201702
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3018
0
FAVORİ
3018
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU ÜRÜNLERİ İŞLEME ENDÜSTRİSİNDE KATKI MADDELERİNİN KULLANIMI VE GÜVENLİĞİ
Yazarlar:
Gülgün Ünal Şengör
, Candan Varlık
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
118
0
FAVORİ
118
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DUMANLANMIŞ SU ÜRÜNLERİ VE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLAR (PAH's)
Yazarlar:
Zafer Ceylan
,
Gülgün Şengör
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
472
1
FAVORİ
472
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Sciences and Engineering
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Doğu Karadeniz Sağlık Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
İstavrit balığında ayıklama işlemi: Kalite, gıda güvenliği ve halk sağlığı ilişkisi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Remziye Eda Yardımcı
, Samime Özturan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.1.10
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2092
1
ATIF
0
FAVORİ
2092
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağında Su Ürünleri Kültürü ve Önemi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.414488
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6260
4
ATIF
0
FAVORİ
6260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bütün olarak +2°C’de depolanan mürekkep balığının (Sepia officinalis, L., 1758) kalite değişimlerinin tespit edilmesi
Yazarlar:
Gülgün F. Ünal Şengör
,
Zafer Ceylan
,
Hande Doğruyol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.02
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2670
3
ATIF
0
FAVORİ
2670
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat