Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sevim Usta Dişsiz
Dr. Öğr. Üyesi
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
10
5
Yayın
3
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-7918-6383
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Dünya Mutfakları
Gastronomi Turizmi
Kurum
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5042
6
ATIF
1
FAVORİ
5042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecek Ürünlerinin Analizi
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1102302
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2520
6
ATIF
1
FAVORİ
2520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTEL İŞLETMELERİNİN SATIN ALMA SÜREÇLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KONTROL FAALİYETLERİNİN ANALİZİ: SAPANCA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.1162840
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
0
ATIF
1
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lezzeti Görselleştirmek : Yemek Fotoğraflarında Renk, Kompozisyon ve Estetik Algı
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Sevim Usta Dişsiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1597044
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
45
0
ATIF
1
FAVORİ
45
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Lezzeti Görselleştirmek : Yemek Fotoğraflarında Renk, Kompozisyon ve Estetik Algı
Yazarlar:
Serkan Şengül
,
Sevim Usta Dişsiz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.17494/ogusbd.1597044
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
45
1
FAVORİ
45
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNDE İŞGÜCÜ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ: MEVCUT DURUM, NEDENLER VE SONUÇLAR
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
DOI: 10.18070/erciyesiibd.1270412
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
395
0
FAVORİ
395
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OTEL İŞLETMELERİNİN SATIN ALMA SÜREÇLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KONTROL FAALİYETLERİNİN ANALİZİ: SAPANCA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.11611/yead.1162840
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
1
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecek Ürünlerinin Analizi
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1102302
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2520
1
FAVORİ
2520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5042
1
FAVORİ
5042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
Editörlük
Journal of New Tourism Trends
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Journal of New Tourism Trends
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
Türkiye’deki Coğrafi İşaretli Yiyecek-İçecek Ürünlerinin Analizi
Yazarlar:
Sevim Usta
,
Serkan Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.32572/guntad.1102302
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2520
6
ATIF
1
FAVORİ
2520
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Ürün Çeşitlendirme Kapsamında Veganlar ve Çölyak Hastaları İçin Ürün Geliştirme: Kazandibi
Yazarlar:
Aykut Şimşek
,
Enes Güleç
,
Sevim Usta
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.698196
ATIF
6
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5042
6
ATIF
1
FAVORİ
5042
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat