Seyhan Ulusoy profil resmi
Seyhan Ulusoy Prof. Dr. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 3
6 Yayın
3 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyoloji Bakteriyoloji

Kurum

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

283

Yeşil Salatalardan Pseudomonas fluorescens İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları
Yazarlar: Dilek Düyüncü, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667250
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2040

0

2040

Boronik asit moleküllerinin Pseudomonas aeruginosa’da virülens faktörlerinin üretimine etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Bor Dergisi
DOI: 10.30728/boron.345186
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2528

0

2528

Patateslerde Yumuşak Çürüklüğün Gülyağıyla Azaltılması
Yazarlar: Emine Doğuş Sivri, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449594
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

0

916

Metabolite Production and Antibacterial Activities of Callus Cultures from Rosa damascena Mill. Petals
Yazarlar: Pınar Olgunsoy, Seyhan Ulusoy , Ufuk Çelikkol Akçay
Yayın Bilgisi: 2017 , Marmara Pharmaceutical Journal
DOI: 10.12991/marupj.319331
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1000

0

1000

0

6008

Yayınlar

Yeşil Salatalardan Pseudomonas fluorescens İzolasyonu ve İzolatların Antibiyotik Duyarlılıkları
Yazarlar: Dilek Düyüncü, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667250
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2040

1

0

2040

Boronik asit moleküllerinin Pseudomonas aeruginosa’da virülens faktörlerinin üretimine etkisi
Yayın Bilgisi: 2018 , Bor Dergisi
DOI: 10.30728/boron.345186
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2528

1

0

2528

Patateslerde Yumuşak Çürüklüğün Gülyağıyla Azaltılması
Yazarlar: Emine Doğuş Sivri, Seyhan Ulusoy
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449594
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

1

0

916

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.