Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Şükrü Karakuş
Doktora
Harran Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Yayın
9
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
9
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-1805-8206
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
Harran Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi
Yayınlar
BAKLA PROTEİNİ: MİKRODALGA DESTEKLİ ÖZÜTLEME KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU VE KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNİN PEYNİRALTI SUYU PROTEİNİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23134
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
93
0
FAVORİ
93
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nohut proteininin ultrases destekli özütlenmesinin optimizasyonu ve tekno-fonksiyonel özellikleri
Yazarlar:
Merve Akalan
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Bülent Başyiğit
,
Asliye Karaaslan
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1296312
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
0
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Siirt-Pervari yöresinden toplanan balların fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Bahar Gündüz
,
Kamile Bayrak Akay
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Fatih Mehmet Yılmaz
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1189588
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
448
0
FAVORİ
448
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Domates Kabuğu Fenolikleri: Mikrodalga Destekli Ekstraksiyon Koşullarının Optimizasyonu ve Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Bülent Başyiğit
,
Asliye Karaaslan
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1290953
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
475
0
FAVORİ
475
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıma hazır suda çözünebilir keçiboynuzu kabuğu tozu üretiminin yanıt yüzey yöntemi ile çift aşamalı optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Kamile Bayrak Akay
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1205063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAMUK ÇEKİRDEĞİ PROTEİN KONSANTRESİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Melike Yücetepe
,
Merve Akalan
,
Kamile Bayrak Akay
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22115
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
436
0
FAVORİ
436
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Depolama sıcaklığı, depolama süresi ve zeytinyağı ilavesinin pul kırmızıbiberin bazı özellikleri üzerine etkisi
Yazarlar:
Esra Çetiner
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Aziz Korkmaz
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1136959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
487
0
FAVORİ
487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sadeyağ üretiminde kullanılan süt, yoğurt ve kremanın gıda güvenliği açısından değerlendirilmesi
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Zahide Polat
,
Sevda Kamacı
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.984787
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1223
0
FAVORİ
1223
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Stevia Özü İlavesinin Çilek Aromalı Acidophilus-Bifidus Yoğurtların Bazı Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
H.avni Kırmacı
,
A.ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1462
0
FAVORİ
1462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Nohut proteininin ultrases destekli özütlenmesinin optimizasyonu ve tekno-fonksiyonel özellikleri
Yazarlar:
Merve Akalan
,
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Bülent Başyiğit
,
Asliye Karaaslan
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1296312
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
507
1
ATIF
0
FAVORİ
507
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kullanıma hazır suda çözünebilir keçiboynuzu kabuğu tozu üretiminin yanıt yüzey yöntemi ile çift aşamalı optimizasyonu
Yazarlar:
Mehmet Şükrü Karakuş
,
Merve Akalan
,
Melike Yücetepe
,
Kamile Bayrak Akay
,
Asliye Karaaslan
,
Bülent Başyiğit
,
Mehmet Karaaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1205063
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
560
1
ATIF
0
FAVORİ
560
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat