Tuba Erkaya Kotan profil resmi
Tuba Erkaya Kotan Doç. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 9
4 Yayın
5 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

489

0

983

0

1961

YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1181

0

1181

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

983

1

0

1961

YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1181

6

0

1181

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.