Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuba Erkaya Kotan
Doç. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
9
4
Yayın
5
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM MESLEK YÜKSEKOKULU, GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Yayınlar
PİYASADA SATILAN YOĞURTLARIN FİZİKOKİMYASAL, MİKROBİYOLOJİK VE ADE-İNHİBİTÖR AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Zeynep Gürbüz
,
Tuba Erkaya Kotan
,
Hüseyin Ender Gürmeriç
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
384
0
FAVORİ
384
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
,
Zeynep Gürbüz Kaçan
,
Tuba Erkaya Kotan
, Halil İbrahim Akgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.806072
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
935
0
FAVORİ
935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
,
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.393285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1887
0
FAVORİ
1887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1137
0
FAVORİ
1137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
NanoEra
Yayınlar
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Pilot Süt Fabrikasına Gelen Çiğ Sütlerin Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Şengül
,
Bayram Ürkek
,
Zeynep Gürbüz Kaçan
,
Tuba Erkaya Kotan
, Halil İbrahim Akgül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.806072
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
935
2
ATIF
0
FAVORİ
935
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kivi İlaveli Dondurmaların Bazı Fizikokimyasal, Reolojik ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
,
Bayram Ürkek
,
Mustafa Şengül
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.393285
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1887
1
ATIF
0
FAVORİ
1887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YABAN MERSİNİ İLAVESİYLE ÜRETİLEN DONDURMALARIN MİNERAL İÇERİKLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Tuba Erkaya Kotan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18042
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1137
6
ATIF
0
FAVORİ
1137
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat