Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ümit Sormaz
Doç. Dr.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Yayın
10
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
23
10
Yayın
17
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
23
TR Dizin Atıf
0000-0001-7514-1500
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Kurum
Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi
Popüler Yayınları
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Bölümünde Okuyan Öğrencilerin Aldıkları Mesleki Eğitimin Besin Tercihleri Ve Beslenme Bilgi Düzeyleri Üzerine Etkisi- The Effect On Nutrition Knowledge Level And food preference Of F&B Students’ Vocational Education
Yazarlar:
Nevin Şanlıer
,
Ümit Sormaz
,
Eda Güneş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.87675
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2954
2
ATIF
1
FAVORİ
2954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Turizm Sektöründe Böceklere Yer Var mı?
Yazarlar:
Eda Güneş
,
Ümit Sormaz
,
H. Ferhan Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4823
0
ATIF
1
FAVORİ
4823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak Lezzetlerinin Gastronomik Değeri: İstanbul Sokak Lezzetleri
Yazarlar: Şule Demir, Gürkan Akdağ,
Ümit Sormaz
, Esat Özata
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11723
0
ATIF
1
FAVORİ
11723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Bir Asrı Aşan Tecrübe: Asırlık Restoranlarımız
Yazarlar: Naime Aldemir,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
0
ATIF
1
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sürdürülebilir Turizm Kapsamında Bir Asrı Aşan Tecrübe: Asırlık Restoranlarımız
Yazarlar: Naime Aldemir,
Ümit Sormaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
1
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İLKOKUL ÖĞRENCI VELİLERININ KAHVALTI ALIŞKANLIKLARI, DAVRANIŞLARI VE BİLGİ DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİ: KONYA ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ümit Sormaz
,
Ayşe Büşra Madenci
, Esra Sormaz, Zehra İmamoğlu Taşkaya
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği
Yazarlar:
Ümit Sormaz
, Adem Arman, Özkan Erdem
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1199
0
FAVORİ
1199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK UYGULAMALARI: GAZİANTEP ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ümit Sormaz
, Şule Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.422707
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2668
0
FAVORİ
2668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfağı Geleneksel Ürünlerinde Yöresel Farklılıklar: Tarhana Örneği
Yazarlar:
Ümit Sormaz
, Neslihan Onur, Hatice F Güneş,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3829
0
FAVORİ
3829
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sokak Lezzetlerinin Gastronomik Değeri: İstanbul Sokak Lezzetleri
Yazarlar: Şule Demir, Gürkan Akdağ,
Ümit Sormaz
, Esat Özata
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11723
1
FAVORİ
11723
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda ve Turizm Sektöründe Böceklere Yer Var mı?
Yazarlar:
Eda Güneş
,
Ümit Sormaz
,
H. Ferhan Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4823
1
FAVORİ
4823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Helal Otelleri Tercih Eden Turistlerin Yiyecek İçecek Hizmetlerinden Beklentileri ve Memnuniyet Düzeyleri
Yazarlar:
Ümit Sormaz
,
Neslihan Onur
, Mustafa Yılmaz, Eda Güneş,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1954
0
FAVORİ
1954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-Içecek Hizmetleri (F&B) Personelinin Kariyer Engeli Ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Eda Güneş
,
Ümit Sormaz
,
Yasin Bilim
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Elektronik Mesleki Gelişim Ve Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1603
0
FAVORİ
1603
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Bölümünde Okuyan Öğrencilerin Aldıkları Mesleki Eğitimin Besin Tercihleri Ve Beslenme Bilgi Düzeyleri Üzerine Etkisi- The Effect On Nutrition Knowledge Level And food preference Of F&B Students’ Vocational Education
Yazarlar:
Nevin Şanlıer
,
Ümit Sormaz
,
Eda Güneş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.87675
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2954
1
FAVORİ
2954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Elektronik Mesleki Gelişim Ve Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Anasay
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Turizm Akademik Dergisi
Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi
Turizm ve İşletme Bilimleri Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK UYGULAMALARI: GAZİANTEP ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Ümit Sormaz
, Şule Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.422707
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2668
2
ATIF
0
FAVORİ
2668
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek-İçecek Hizmetleri Bölümünde Okuyan Öğrencilerin Aldıkları Mesleki Eğitimin Besin Tercihleri Ve Beslenme Bilgi Düzeyleri Üzerine Etkisi- The Effect On Nutrition Knowledge Level And food preference Of F&B Students’ Vocational Education
Yazarlar:
Nevin Şanlıer
,
Ümit Sormaz
,
Eda Güneş
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.20875/sb.87675
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2954
2
ATIF
1
FAVORİ
2954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat