avatar
Yılmaz Uğur Doç. Dr. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
Yayın 12 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 3
12 Yayın
3 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Eczacılıkta Analitik Kimya Kimya Analitik Kimya Analitik Spektrometri Enstrümantal Yöntemler Bahçe Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Meyve Yetiştirme ve Islahı Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Üzümsü Meyvelerde Melatonin İçeriği ve Antioksidan Kapasitenin İncelenmesi
DOI: 10.33715/inonusaglik.987625
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

4

1

650

Yayınlar

Melatonin Extraction and Determination by UHPLC-FD from Different Plants
Yazarlar: Yusuf Güllüoğlu, Enes Yararlı , Ahmet Murat, Ahmet Turan Tay, Yılmaz Uğur , Zeynep Maraş, Selim Erdoğan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 26

0

26

0

372

0

536

0

566

1

650

Hekimhan Yöresinden Seçilmiş Ceviz (Juglans regia L.) Genotiplerinin Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Resul Gerçekcioğlu, Nedim Gültekin, Yılmaz Uğur
DOI: 10.13002/jafag4645
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 204

0

204

Malatya yöresinde yetiştirilen mahalli 'Karamehmet' elmasında seleksiyonla verimli ve kaliteli klonların seçimi
Yazarlar: Erdoğan Çöçen , Tahir Macit, Cemil Ernim, Remzi Kokargül, Yılmaz Uğur , Tuncay Kan, Lütfi Pırlak
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Ziraat Dergisi
DOI: 10.29278/azd.593286
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1627

0

1627

THE EFFECT OF HEAT TREATMENT ON SUGAR, HMF AND ANTIOXIDANT PROPERTIES OF HONEY OBTAINED FROM DIFFERENT REGIONS IN TURKEY
Yazarlar: Selim Erdoğan , Semiramis Karlidag, Serkan Basgel, Ahmet Ulu, Murat Yilmaztekin , Gülsah Karadol, Yılmaz Ugur , Burhan Ates
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 852

0

852

Yayınlar

1

0

566

Üzümsü Meyvelerde Melatonin İçeriği ve Antioksidan Kapasitenin İncelenmesi
DOI: 10.33715/inonusaglik.987625
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 650

4

1

650

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.