Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yusuf Yılmaz
Prof. Dr.
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
21
1
Yayın
4
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Yayınlar
Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe,
Tapani Alatossava
,
Yusuf Yılmaz
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2841
0
FAVORİ
2841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Hakemlik
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda
Yayınlar
Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe,
Tapani Alatossava
,
Yusuf Yılmaz
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
ATIF
21
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2841
21
ATIF
0
FAVORİ
2841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat