Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Oğuz Gürsoy
Prof. Dr.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
21
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
37
TR Dizin Atıf
47
21
Yayın
0
Hakemlik
37
CrossRef Atıf
47
TR Dizin Atıf
0000-0002-5907-4595
55931223000
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2492
0
ATIF
1
FAVORİ
2492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1645
0
FAVORİ
1645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2115
0
FAVORİ
2115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar:
Sevinç Sökel
,
Mehmet Kale
,
Sibel Hasırcıoğlu
, Sibel Yavru,
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4298
0
FAVORİ
4298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yazarlar:
Songül Şen Gürsoy
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2989
0
FAVORİ
2989
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin,
Ahmet Küçükçetin
, Ayhan Oral,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1734
0
FAVORİ
1734
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe,
Tapani Alatossava
,
Yusuf Yılmaz
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2841
0
FAVORİ
2841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Teknolojisinde Enterokoklar –II: Koruyucu ve Probiyotik Kültür Olarak Kullanımları
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1578
0
FAVORİ
1578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir Teknolojisinde Enterokoklar –I: Biyokimyasal Özellikleri ve Peynir Teknolojisindeki Önemleri
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1863
0
FAVORİ
1863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinin Raf Ömürlerinin Biyolojik Koruma ile Uzatılması: Koruyucu Kültürler
Yazarlar: Harun Kesenkaş,
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık, Necati Akbulut
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1677
0
FAVORİ
1677
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-I
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2629
0
FAVORİ
2629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-II
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2788
0
FAVORİ
2788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR ÜRETİMİNDE PROBİYOTİK BAKTERİLERİN KULLANIMI : PROBİYOTİK PEYNİR
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2006 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3785
0
FAVORİ
3785
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LAKTOBASİLLER VE PROBİYOTİK PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIM POTANSİYELLER
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2005 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3059
0
FAVORİ
3059
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT ÜRÜNLERİNİN DEMİR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Özer Kınık,
Oğuz Gürsoy
, Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1779
0
FAVORİ
1779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 2003 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2492
1
FAVORİ
2492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT PROTEİNLERİ KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER
Yazarlar: Özer Kınık,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2002 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3504
0
FAVORİ
3504
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POLİKLORLANMIŞ DİBENZODİOKSİN (PCDDs) VE FURAN (PCDFs) BİLEŞİKLERİ VE BUNLARIN SÜT VE ÜRÜNLERİNDEKİ ÖNEMİ
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DENİZLİ'DE YAZ VE KIŞ MEVSİMLERİNDE ÜRETİLEN TORBA YOĞURTLARIN KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar: Ramazan Gökçe, Ahmet Hilmi Çon,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
613
0
FAVORİ
613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SOYA VE ÜRÜNLERİNDE FENOLİK BİLEŞİKLER VE BESLENMEYİ KISITLAYICI FAKTÖRLER
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Ramazan Gökçe
Yayın Bilgisi: 2001 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3103
0
FAVORİ
3103
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DİYET ACIDOPHILUS BIFIDUS YOĞURDU VE DİYET YOĞURDUN KALİTE NİTELİKLERİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Semra Kayaardı
Yayın Bilgisi: 1999 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1698
0
FAVORİ
1698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BESLENMEDE YENİ YAKLAŞIMLAR: SOYA SÜTÜ VE ÜRÜNLERİ
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Ramazan Gökçe, Özer Kınık
Yayın Bilgisi: 1999 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4923
0
FAVORİ
4923
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Akademik Gıda
Teknik Editör , Editör
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Mühendislik Tasarım ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar:
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1645
8
ATIF
0
FAVORİ
1645
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe,
Firuze Ergin
,
Ahmet Küçükçetin
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2115
5
ATIF
0
FAVORİ
2115
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar:
Sevinç Sökel
,
Mehmet Kale
,
Sibel Hasırcıoğlu
, Sibel Yavru,
Oğuz Gürsoy
, Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4298
1
ATIF
0
FAVORİ
4298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yazarlar:
Songül Şen Gürsoy
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2989
2
ATIF
0
FAVORİ
2989
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe,
Tapani Alatossava
,
Yusuf Yılmaz
,
Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
ATIF
21
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2841
21
ATIF
0
FAVORİ
2841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat