avatar
Oğuz Gürsoy Prof. Dr. Burdur Mehmet Akıf Ersoy Unıversıty, Faculty of Engıneerıng and Archıtecture, Department of Food Engıneerıng
Yayın 22 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 40 TR Dizin Atıf 47
22 Yayın
0 Hakemlik
40 CrossRef Atıf
47 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

Burdur Mehmet Akıf Ersoy Unıversıty, Faculty of Engıneerıng and Archıtecture, Department of Food Engıneerıng

Popüler Yayınları

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2672

0

1

2672

Yayınlar

Ticari ve Ev Yapımı Tereyağlarının Kimyasal Özellikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonlarının Karşılaştırılması
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Ayşe Deniz, Hande Özge Güler Dal , Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2024 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1603850
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 81

0

81

Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1788

0

1788

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2237

0

2237

Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar: Sevinç Sökel , Mehmet Kale , Sibel Hasırcıoğlu , Sibel Yavru, Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4449

0

4449

Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3175

0

3175

Elektropüskürtme Yönteminin Probiyotik Mikroorganizmaların Mikrokapsülasyonunda Kullanımı
Yazarlar: Firuze Ergin, Ahmet Küçükçetin , Ayhan Oral, Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1797

0

1797

Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe, Tapani Alatossava , Yusuf Yılmaz , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2949

0

2949

0

1607

0

1925

Süt ve Süt Ürünlerinin Raf Ömürlerinin Biyolojik Koruma ile Uzatılması: Koruyucu Kültürler
Yazarlar: Harun Kesenkaş, Oğuz Gürsoy , Özer Kınık, Necati Akbulut
Yayın Bilgisi: 2006 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1700

0

1700

Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-I
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2720

0

2720

Probiyotik Bakterilerin Klinik Uygulamalarında Yeni Gelişmeler-II
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2847

0

2847

0

3932

LAKTOBASİLLER VE PROBİYOTİK PEYNİR ÜRETİMİNDE KULLANIM POTANSİYELLER
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3164

0

3164

SÜT ÜRÜNLERİNİN DEMİR İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy , Ramazan Gökçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1838

0

1838

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE İSTENMEYEN LEZZET
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2672

1

2672

SÜT PROTEİNLERİ KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER
Yazarlar: Özer Kınık, Oğuz Gürsoy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3683

0

3683

0

3223

0

632

BESLENMEDE YENİ YAKLAŞIMLAR: SOYA SÜTÜ VE ÜRÜNLERİ
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Ramazan Gökçe, Özer Kınık
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5084

0

5084

0

1740

Yayınlar

Ticari Kefirlerin Fizikokimyasal ve Reolojik Özellikleri
Yazarlar: Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk, Hande Özge Güler Dal, Hasne Nazlı Yakalı, Yusuf Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850881
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1788

10

0

1788

Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri
Yazarlar: Kübra Kocatürk, Özge Gökçe, Firuze Ergin , Ahmet Küçükçetin , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.667260
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2237

5

0

2237

Kabuklu Deniz Ürünleri: Norovirüs Salgınları ve Sporadik Enfeksiyonlar İçin Risk
Yazarlar: Sevinç Sökel , Mehmet Kale , Sibel Hasırcıoğlu , Sibel Yavru, Oğuz Gürsoy , Kübra Kocatürk
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.475372
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4449

1

0

4449

Pestisit Analizlerinde Asetilkolinesteraz İnhibisyonuna Dayalı İletken Polimer Esaslı Biyosensörler
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370401
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3175

2

0

3175

Türkiye’de Satışa Sunulan UHT ve Pastörize İnek Sütü Örneklerinin Toplam Antioksidan Kapasitesi ve Fenolik Madde İçeriği
Yazarlar: Kübra Ertan, Damla Bayana, Özge Gökçe, Tapani Alatossava , Yusuf Yılmaz , Oğuz Gürsoy
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.333630
ATIF 22 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2949

22

0

2949

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.