Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Zayde Ayvaz
Prof. Dr.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK “MİDYE DOLMA” VE GELECEK ÖNERİLERİ
Yazarlar:
Zayde Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.478947
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2823
1
ATIF
1
FAVORİ
2823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Balıkçılık Teknolojisi Mezunlarının Memnuniyet ve İstihdam Araştırması: ÇOMÜ GUBY Örneği
Yazarlar:
Ömer Zorlu
,
Sebahattin Ergün
,
Zayde Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.1040523
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of the production process and some quality properties of Biga cheese dessert
Yazarlar:
Aynur Aslan
,
Gulgun Tiryaki
,
Zayde Ayvaz
,
Hüseyin Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
453
0
FAVORİ
453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri ile Hamsi (Engraulis encrasicolus) ve Sardalye (Sardina pilchardus)’nın Depolama Sürecinde Renk Paramentelerinin İncelenmesi ve Bazı Kalite Parametreleri İle Karşılaştırılması
Yazarlar:
Zayde Ayvaz
, Hatice Gündüz, Mehmet Erdağ, Büminhan Burkay Selçuk, Ebru Ak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.486340
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
706
0
FAVORİ
706
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HİDROJEN PEROKSİT (H2O2)’İN SU ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
Yazarlar: Hasan Hüseyin Atar, Saliha Akbaş,
Zayde Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.476116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
18596
0
FAVORİ
18596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK “MİDYE DOLMA” VE GELECEK ÖNERİLERİ
Yazarlar:
Zayde Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.478947
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2823
1
FAVORİ
2823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Ziraat Mühendisliği
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
International Journal of Agriculture Forestry and Life Sciences
Ziraat Mühendisliği
Yayınlar
GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK “MİDYE DOLMA” VE GELECEK ÖNERİLERİ
Yazarlar:
Zayde Ayvaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.478947
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2823
1
ATIF
1
FAVORİ
2823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat