About
About
Roadmap
Trends
DOI Service
Subjects
Journals
Publishers
All
University
Government
TRH
Association
Foundation
Trade Association
Company
Person
Union
Researchers
Journal Wizard
Help
English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
Hatice İmge Oktay Başeğmez
Assoc. Prof. Dr.
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Publication
2
Review
4
2
Publication
4
Review
Follow
Following
Edit My Profile
Followers
Following
Summary
Publications
Peer Review
Research Fields
Food Sciences
Food Biotechnology
Food Microbiology
Institution
ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ
Publications
Türkiye'de Kuru Üzümde Okratoksin A Mevcudiyeti ve Risk Değerlendirmesi
Authors:
Hatice İmge Oktay Başeğmez
,
Sümeyye Namlı
Published: 2020 ,
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
971
0
FAVORITE
971
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Laktoperoksidaz enzimini inhibe eden maddelerin belirlenmesi için yapılan bazı çalışmaların incelenmesi ve enzimin uygulama alanlarının örneklendirilmesi
Authors:
Gözde Baydemir Peşint
,
Ece Kaya
,
Hatice İmge Oktay Başeğmez
Published: 2019 ,
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORITE
0
TOTAL DOWNLOAD COUNT
2317
0
FAVORITE
2317
TOTAL DOWNLOAD COUNT
Articles published in
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Reviews
Artıbilim: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
There are no Crossref cited.
Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.
Start Tour