Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aybuke Ceyhun Sezgin
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
3
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Osmanlı Mutfak Kültürü’nde Yemek Kapları: İznik Çok Renkli Seramik Örnekleri
Yazarlar: Sevil Bülbül,
Aybuke Ceyhun Sezgin
, Serpil Kara
Yayın Bilgisi: 2016 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.281332
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8164
3
ATIF
1
FAVORİ
8164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜR MİRASI DÜĞÜN YEMEKLERİ’NİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN İNCELENMESİ: ERZİNCAN İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
, Merve Onur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9752
0
ATIF
1
FAVORİ
9752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Çocukların Tükettiği Atıştırmalık Gıdalarda Kullanılan Renklendiricilere İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.552795
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13120
0
FAVORİ
13120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÜLTÜR MİRASI DÜĞÜN YEMEKLERİ’NİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN İNCELENMESİ: ERZİNCAN İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
, Merve Onur
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9752
1
FAVORİ
9752
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfak Kültürü’nde Yemek Kapları: İznik Çok Renkli Seramik Örnekleri
Yazarlar: Sevil Bülbül,
Aybuke Ceyhun Sezgin
, Serpil Kara
Yayın Bilgisi: 2016 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.281332
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8164
1
FAVORİ
8164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Turizm Akademik Dergisi
Yayınlar
Çocukların Tükettiği Atıştırmalık Gıdalarda Kullanılan Renklendiricilere İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.552795
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13120
1
ATIF
0
FAVORİ
13120
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfak Kültürü’nde Yemek Kapları: İznik Çok Renkli Seramik Örnekleri
Yazarlar: Sevil Bülbül,
Aybuke Ceyhun Sezgin
, Serpil Kara
Yayın Bilgisi: 2016 ,
İnsan ve Toplum Bilimleri Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.15869/itobiad.281332
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8164
3
ATIF
1
FAVORİ
8164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat