Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sibel Ayyıldız
Öğretim Görevlisi
KARABUK UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
10
6
Yayın
11
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0003-0701-2445
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Kurum
KARABUK UNIVERSITY
Popüler Yayınları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1716
1
ATIF
1
FAVORİ
1716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejeteryan/Vegan bireylerin yiyecek içecek işletmeleri tercihleri ve sorunları
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4830
0
ATIF
1
FAVORİ
4830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SPOR ALANINDA KULLANILAN GIDA TAKVİYELERİ YERİNE GASTRONOMİK ÜRÜN ÖNERİLERİ
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1276402
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
ATIF
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Vejetaryen Beslenme Türüne Uygun Yiyeceklerin Sunulmasının Destinasyon Tercihi Üzerine Etkisi: Safranbolu Konakları Örneği
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1427291
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
136
0
ATIF
1
FAVORİ
136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Konaklama İşletmelerinde Vejetaryen Beslenme Türüne Uygun Yiyeceklerin Sunulmasının Destinasyon Tercihi Üzerine Etkisi: Safranbolu Konakları Örneği
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
DOI: 10.24010/soid.1427291
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
136
1
FAVORİ
136
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SPOR ALANINDA KULLANILAN GIDA TAKVİYELERİ YERİNE GASTRONOMİK ÜRÜN ÖNERİLERİ
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: 10.30783/nevsosbilen.1276402
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of Retro Venues in Gastronomy Tourism: The Case of Safranbolu
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Yurdanur Yumuk
,
Ayşe Nur Uslu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2023.9.1.1183790
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
272
0
FAVORİ
272
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejeteryan/Vegan bireylerin yiyecek içecek işletmeleri tercihleri ve sorunları
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4830
1
FAVORİ
4830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1716
1
FAVORİ
1716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çocukların Tükettiği Atıştırmalık Gıdalarda Kullanılan Renklendiricilere İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.552795
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12563
0
FAVORİ
12563
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Tourism Research Institute
Journal of Tourismology
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
Hakemlik
Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Aydın Gastronomy
Bitlis Eren Sosyal Araştırmalar Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Humanities and Tourism Research
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
SPORMETRE Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Dergisi
Tourism and Recreation
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1716
1
ATIF
1
FAVORİ
1716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çocukların Tükettiği Atıştırmalık Gıdalarda Kullanılan Renklendiricilere İlişkin Bir Araştırma
Yazarlar:
Aybuke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
Yayın Bilgisi: 2019 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.552795
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12563
1
ATIF
0
FAVORİ
12563
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat