Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aybuke Ceyhun Sezgin
Prof. Dr.
ANKARA HACI BAYRAM VELI UNIVERSITY, *
Yayın
6
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Kurum
ANKARA HACI BAYRAM VELI UNIVERSITY, *
Popüler Yayınları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1830
1
ATIF
1
FAVORİ
1830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli yöresel ürünlerin destinasyonlar açısından önemi: Kapadokya Bölgesi örneği
Yazarlar:
Firdevs Yönet Eren
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3158
0
ATIF
1
FAVORİ
3158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejeteryan/Vegan bireylerin yiyecek içecek işletmeleri tercihleri ve sorunları
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5038
0
ATIF
1
FAVORİ
5038
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE ÇORBALARDAKİ UMAMİ BİLEŞİKLER
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2229
0
ATIF
1
FAVORİ
2229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ULUSAL MESLEK STANDARDI KAPSAMINDA ŞEF ADAYLARININ GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİ DÜZEYİ VEUYGULAMA DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Onur
,
Aybuke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
426
0
FAVORİ
426
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kapadokya Bölgesine Gelen Ziyaretçilerin Coğrafi İşaretli Ürünleri Bilme Durumlarının Gastronomik Destinasyon Algısı Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Firdevs Yönet Eren
,
Aybuke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
813
0
FAVORİ
813
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE ÇORBALARDAKİ UMAMİ BİLEŞİKLER
Yazarlar:
Elif Esma Karaman
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2229
1
FAVORİ
2229
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vejeteryan/Vegan bireylerin yiyecek içecek işletmeleri tercihleri ve sorunları
Yazarlar:
Sibel Ayyıldız
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5038
1
FAVORİ
5038
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi işaretli yöresel ürünlerin destinasyonlar açısından önemi: Kapadokya Bölgesi örneği
Yazarlar:
Firdevs Yönet Eren
,
Aybüke Ceyhun Sezgin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Tourism Research Institute
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3158
1
FAVORİ
3158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1830
1
FAVORİ
1830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Çatalhöyük Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi
Journal of Tourism Research Institute
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Aydın Gastronomy
Hakemlik
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1830
1
ATIF
1
FAVORİ
1830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat