Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nur Efşan Durmaz
Arş. Gör.
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Popüler Yayınları
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1679
1
ATIF
1
FAVORİ
1679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Bazı Türk Çiçek Ballarının Uçucu Bileşenlerinin Katı Faz Mikroekstraksiyonu Ve Gaz Kromatografisi-Kütle Spektrometresi İle Analizi
Yazarlar:
Nur Efşan Durmaz
,
Ertan Anlı
,
Yalçın Güçer
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.764544
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
0
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1679
1
FAVORİ
1679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Bazı Türk Çiçek Ballarının Uçucu Bileşenlerinin Katı Faz Mikroekstraksiyonu Ve Gaz Kromatografisi-Kütle Spektrometresi İle Analizi
Yazarlar:
Nur Efşan Durmaz
,
Ertan Anlı
,
Yalçın Güçer
,
Nevzat Artık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.764544
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1099
2
ATIF
0
FAVORİ
1099
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gıda Etiketlerini Okuma Düzeyleri
Yazarlar:
Aybüke Ceyhun Sezgin
,
Sibel Ayyıldız
,
Nur Efşan Durmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
OPUS Uluslararası Toplum Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26466/opus.750064
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1679
1
ATIF
1
FAVORİ
1679
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat