Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aybike Kamiloğlu
Doç. Dr.
BAYBURT UNIVERSITY
Yayın
5
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
17
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
BAYBURT UNIVERSITY
Yayınlar
LACTIPLANTIBACILLUS PLANTARUM EK148’İN ET PROTEİNLERİ İÇEREN ORTAMDA GAMA AMİNO BÜTİRİK ASİT ÜRETİMİ VE OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Aybike Kamiloğlu
,
Habibe Memiş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22087
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
0
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Tuğba Elbir
,
Özlem Yılmaz
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1202053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
666
0
FAVORİ
666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve Et Ürünlerinde Biyoaktif Peptitler: Olgunlaştırma sürecinin biyoaktif peptit varlığına etkisi
Yazarlar:
Habibe Memiş
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
719
0
FAVORİ
719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etlerde Ozmotik Dehidrasyon Uygulamaları
Yazarlar:
Aybike Kamiloğlu
,
Naciye Kutlu Kantar
, Tuğba Elbir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818194
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1321
0
FAVORİ
1321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastırmadaki potansiyel bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri
Yazarlar:
Medine Güllüce
,
Mükerrem Kaya
,
Mehmet Karadayı
,
Güzin Kaban
,
Burak Alaylar
,
Aybike Kamiloğlu
,
Ceyda Işık
, Kübra Fettahoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.768688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
716
0
FAVORİ
716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Editörlük
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ATA-Gıda Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gıda
Journal of Studies in Advanced Technologies
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Tuğba Elbir
,
Özlem Yılmaz
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1202053
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
666
1
ATIF
0
FAVORİ
666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat