Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Güzin Kaban
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
10
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
4
10
Yayın
12
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
0000-0001-6720-7231
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN CANDIDA ZEYLANOIDES SUŞLARININ FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
0
ATIF
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Probiyotik Kültürün Sucuğun Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
İrem Ece Kayar
,
Güzin Kaban
,
Barış Yalınkılıç
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1620807
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
24
0
FAVORİ
24
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Autochthonous Starter Cultures on The Behavior of Staphylococcus au-reus During The Production of a Semi-Dry Fermented Sausage
Yazarlar:
Yağmur Akyol
,
Zeynep Feyza Yılmaz Oral
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
74
0
FAVORİ
74
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Tuz ve Yağ Kullanılarak Üretilen Kavurmanın Uçucu Bileşikleri
Yazarlar:
Derya Bayrak Kul
,
Zeynep Feyza Yılmaz Oral
,
Güzin Kaban
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.1229723
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
180
0
FAVORİ
180
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN CANDIDA ZEYLANOIDES SUŞLARININ FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
522
1
FAVORİ
522
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Some Extraction Parameters on Anthocyanin Content of Barberry (Berberis vulgaris L.) and Its Antioxidant Activity
Yazarlar:
Rahimeh Jaberı
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034137
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2377
0
FAVORİ
2377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Selen Sallan
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
0
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastırmadaki potansiyel bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri
Yazarlar:
Medine Güllüce
,
Mükerrem Kaya
,
Mehmet Karadayı
,
Güzin Kaban
,
Burak Alaylar
,
Aybike Kamiloğlu
,
Ceyda Işık
, Kübra Fettahoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.768688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhun ve Kişniş Tohumunun Uçucu Yağ Bileşenleri
Yazarlar:
Özlem Yılmaz
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2297
0
FAVORİ
2297
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Uçucu Bileşikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Şeyma Şişik Oğraş
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.392547
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2281
0
FAVORİ
2281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fermente Sosislerde Uçucu Bileşikler
Yazarlar:
Güzin Kaban
, Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1773
0
FAVORİ
1773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Editörlük
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
The Trout Journal of Atatürk University
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
The Trout Journal of Atatürk University
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Effects of Some Extraction Parameters on Anthocyanin Content of Barberry (Berberis vulgaris L.) and Its Antioxidant Activity
Yazarlar:
Rahimeh Jaberı
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034137
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2377
2
ATIF
0
FAVORİ
2377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Selen Sallan
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
593
1
ATIF
0
FAVORİ
593
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Uçucu Bileşikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Şeyma Şişik Oğraş
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.392547
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2281
1
ATIF
0
FAVORİ
2281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat