Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mükerrem Kaya
Prof. Dr.
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
3
7
Yayın
8
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
0000-0001-6340-828X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Erzurum
Popüler Yayınları
PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN CANDIDA ZEYLANOIDES SUŞLARININ FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
0
ATIF
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN CANDIDA ZEYLANOIDES SUŞLARININ FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
483
1
FAVORİ
483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Some Extraction Parameters on Anthocyanin Content of Barberry (Berberis vulgaris L.) and Its Antioxidant Activity
Yazarlar:
Rahimeh Jaberı
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034137
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2305
0
FAVORİ
2305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Selen Sallan
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pastırmadaki potansiyel bakteriyosinojenik laktik asit bakterileri
Yazarlar:
Medine Güllüce
,
Mükerrem Kaya
,
Mehmet Karadayı
,
Güzin Kaban
,
Burak Alaylar
,
Aybike Kamiloğlu
,
Ceyda Işık
, Kübra Fettahoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.768688
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
692
0
FAVORİ
692
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhun ve Kişniş Tohumunun Uçucu Yağ Bileşenleri
Yazarlar:
Özlem Yılmaz
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2204
0
FAVORİ
2204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Uçucu Bileşikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Şeyma Şişik Oğraş
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.392547
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2206
0
FAVORİ
2206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vakum Uygulanarak Ambalajlanmış Sosislerin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
Yazarlar: Güzin Apaydın, Ziya Gökalp Ceylan, Mustafa Atasever,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1078
0
FAVORİ
1078
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Effects of Some Extraction Parameters on Anthocyanin Content of Barberry (Berberis vulgaris L.) and Its Antioxidant Activity
Yazarlar:
Rahimeh Jaberı
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1034137
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2305
1
ATIF
0
FAVORİ
2305
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KARABİBER VE SODYUM ASKORBATIN SUCUĞUN UÇUCU BİLEŞİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Selen Sallan
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21107
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
578
1
ATIF
0
FAVORİ
578
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Uçucu Bileşikleri ve Yağ Asidi Kompozisyonu
Yazarlar:
Şeyma Şişik Oğraş
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.392547
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2206
1
ATIF
0
FAVORİ
2206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat