Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Bilge Sayın
Dr.
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
4
5
Yayın
4
Hakemlik
0000-0002-1898-0428
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN CANDIDA ZEYLANOIDES SUŞLARININ FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
542
0
ATIF
1
FAVORİ
542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Optimizing of acidic and alkaline pretreatments for enhanced sugar release of coffee silverskin: a taguchi method approach
Yazarlar:
İzzet Ozhamamcı
,
Bilge Sayın
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Biotech Studies
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15
0
FAVORİ
15
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kaz Eti: Tuzlama/kurutmanın besin değeri, fizikokimyasal ve duyusal özellikler üzerindeki etkisi
Yazarlar:
Hürriyet Çimen
,
Pınar Kızılkaya
,
Bilge Sayın
,
Duygu Alp Baltakesmez
,
Feyza Kırmacı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: 10.56833/gidaveyem.1620763
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
146
0
FAVORİ
146
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağı Değirmeni Atıksuyundan Yarrowia lipolytica ile Biyokütle Üretimi: Protein İçeriğinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Bilge Sayın
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Studies in Advanced Technologies
DOI: 10.63063/jsat.1596989
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
98
0
FAVORİ
98
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BELEDİYE ANAEROBİK ARITMA SİSTEMİNDEN İZOLE EDİLEN YENİ BİR ANAEROBİK BAKTERİ İLE ALKALİ PROTEAZ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
, Sedat Dönmez,
Ayşe Avcı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24017
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
304
0
FAVORİ
304
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PASTIRMADAN İZOLE EDİLEN CANDIDA ZEYLANOIDES SUŞLARININ FONKSİYONEL VE TEKNOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Bilge Sayın Börekçi
,
Güzin Kaban
,
Mükerrem Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
542
1
FAVORİ
542
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biotech Studies
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Gıda
Journal of Studies in Advanced Technologies
Hakemlik
Bulletin of Biotechnology
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat