Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülşah Çalışkan Koç
Doç. Dr.
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
14
TR Dizin Atıf
3
7
Yayın
6
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-6542-3093
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ARAPSAÇI OTUNUN (FOENİCULUM VULGARE) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KURUMA DAVRANIŞININ MODELLENMESİ
Yazarlar:
Yeliz Tekgül
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
798
0
FAVORİ
798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu, tarçın ve zencefil tozu içeren püskürtmeli kurutucuda kurutulmuş süt tozlarının ve aglomeratlarının fiziksel karakterizasyonu
Yazarlar: Hira Yüksel,
Gülşah Çalışkan Koç
,
Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
887
0
FAVORİ
887
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Gülşah Çalışkan Koç
,
Burcu Çabuk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1106
0
FAVORİ
1106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülşah Çalışkan Koç
, Tuğçe Erbakan, Elif Arıcı, Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1550
0
FAVORİ
1550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur Dirim
,
Meryem Talih
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇLERİNİN KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KURUMA KİNETİĞİ VE TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülşah Çalışkan Koç
,
Burcu Çabuk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18126
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1112
0
FAVORİ
1112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hale Baykal
, Kübra Karais,
Gülşah Çalışkan Koç
, Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2320
0
FAVORİ
2320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
International Journal of Pure and Applied Sciences
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Yayınlar
KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Gülşah Çalışkan Koç
,
Burcu Çabuk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1106
2
ATIF
0
FAVORİ
1106
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülşah Çalışkan Koç
, Tuğçe Erbakan, Elif Arıcı, Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1550
2
ATIF
0
FAVORİ
1550
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur Dirim
,
Meryem Talih
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
758
2
ATIF
0
FAVORİ
758
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI MİKRODALGA GÜÇLERİNİN KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KURUMA KİNETİĞİ VE TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Gülşah Çalışkan Koç
,
Burcu Çabuk
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18126
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1112
3
ATIF
0
FAVORİ
1112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hale Baykal
, Kübra Karais,
Gülşah Çalışkan Koç
, Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2320
5
ATIF
0
FAVORİ
2320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat