avatar
Gülşah Çalışkan Koç Doç. Dr. UŞAK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 6 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 3
7 Yayın
6 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

UŞAK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

798

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1106

0

1106

ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Gülşah Çalışkan Koç , Tuğçe Erbakan, Elif Arıcı, Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1550

0

1550

0

758

TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale Baykal , Kübra Karais, Gülşah Çalışkan Koç , Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2320

0

2320

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

KÖPÜK KURUTMA YÖNTEMİ İLE KURUTULMUŞ YUMURTA BEYAZI TOZLARININ KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19120
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1106

2

0

1106

ISPANAK TOZU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ KEKLERİN KALİTE PARAMETRELERİ İLE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar: Gülşah Çalışkan Koç , Tuğçe Erbakan, Elif Arıcı, Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19047
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1550

2

0

1550

2

0

758

3

0

1112

TARÇIN, KEÇİBOYNUZU VE ZENCEFİL İLE ZENGİNLEŞTİRİLEREK ÜRETİLMİŞ KEÇİ SÜTÜ TOZLARININ ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hale Baykal , Kübra Karais, Gülşah Çalışkan Koç , Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18046
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2320

5

0

2320

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.