Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Safiye Nur Dirim
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
7
7
Yayın
7
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ULTRASON DESTEKLİ DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN DANA NUAR ETİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hira Yüksel Sarıoğlu,
Özgün Köprüalan
,
Safiye Nur Dirim
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23097
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
331
0
FAVORİ
331
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Yöntemleriyle Meyve Kabuğu Tozu Elde Edilmesi: Fiziksel Özellikler, Toz Ürün Özelliği Ve Kurutma Yöntemlerinin Enerji Verimliliği Yönünden İncelenmesi
Yazarlar:
Eylül Elif Metiner
,
İrem Bıyıklı
,
Nilay Yücel
,
Tuğçe Türkoğlu
,
Safiye Dirim
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu, tarçın ve zencefil tozu içeren püskürtmeli kurutucuda kurutulmuş süt tozlarının ve aglomeratlarının fiziksel karakterizasyonu
Yazarlar: Hira Yüksel,
Gülşah Çalışkan Koç
,
Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
916
0
FAVORİ
916
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Barbunya, Bezelye ve Börülce Kabuklarından Bitkisel Protein Konsantresi Üretimi ve Karakterizasyonu ile Kivi Püresinin Donması ve Dondurularak Kurutulması Üzerine Etkileri
Yazarlar: Gülşah Kızılalp,
Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.613551
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
920
0
FAVORİ
920
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur Dirim
,
Meryem Talih
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
797
0
FAVORİ
797
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Santrifüj Destekli Dondurarak Konsantrasyon Yöntemi İle Farklı Yağ İçeriğindeki Sütlerin Konsantre Edilmesi
Yazarlar:
Hale Baykal
,
Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
759
0
FAVORİ
759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA YARDIMCI MADDELERİNİN DONDURARAK KURUTULMUŞ TAFLAN TOZLARININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Meryem Talih
,
Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17109
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2940
0
FAVORİ
2940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Şırnak Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
KIRMIZI PANCAR PÜRESİNİN (BETA VULGARIS ESCULENTACRUENTA) MİKRODALGA FIRINDA KURUMA KİNETİĞİ
Yazarlar:
Safiye Nur Dirim
,
Meryem Talih
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19028
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
797
3
ATIF
0
FAVORİ
797
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA YARDIMCI MADDELERİNİN DONDURARAK KURUTULMUŞ TAFLAN TOZLARININ ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Meryem Talih
,
Safiye Nur Dirim
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17109
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2940
4
ATIF
0
FAVORİ
2940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat