Özgün Köprüalan Aydın profil resmi
Özgün Köprüalan Aydın Doktora EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
3 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Temel Gıda İşlemleri

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

ULTRASON DESTEKLİ DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN DANA NUAR ETİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hira Yüksel Sarıoğlu, Özgün Köprüalan , Safiye Nur Dirim , Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23097
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 331

0

331

0

357

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.