Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Figen Ertekin
Ege Üniversitesi
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
8
11
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
Ege Üniversitesi
Popüler Yayınları
FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
,
Esra Devseren
, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17108
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5440
1
ATIF
1
FAVORİ
5440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ULTRASON DESTEKLİ DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME İŞLEMİNİN DANA NUAR ETİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hira Yüksel Sarıoğlu,
Özgün Köprüalan
,
Safiye Nur Dirim
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23097
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
394
0
FAVORİ
394
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
VALSLI KURUTMA ILE TÜKETİME HAZIR NOHUT PÜRESİ TOZU; TOZ ÜRÜNÜN FİZİKOKİMYASAL VE REOLOJİK ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Esin Selçuk
,
Rabia Akçay Salık
,
Özgül Altay
,
Özgün Köprüalan
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22060
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
378
0
FAVORİ
378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2-FAZLI PİRİNANIN ÖN KURUTULMASININ GEREKLİLİĞİ VE VALSLİ KURUTUCU KULLANIMI
Yazarlar:
Ulaş Baysan
,
Mehmet Koç
,
Ali Güngör
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
356
0
FAVORİ
356
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE ELDE EDİLEN ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTININ İYONİK JELASYON YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU VE KEFİR İÇECEĞİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Rabia Akçay Salık
,
Ezgi Bitim
,
Özgün Köprüalan
,
Esin Selçuk
,
Özgül Altay
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
0
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Feyza Elmas, Anıl Bodruk, Şeyma Arıkaya,
Mehmet Koç
,
Nurcan Koca
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
931
0
FAVORİ
931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerin Patlatmalı Puf Kurutma Yöntemi İle Kurutulması
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Anıl Bodruk,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544726
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4142
0
FAVORİ
4142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
,
Esra Devseren
, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17108
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5440
1
FAVORİ
5440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOKÜTLE İÇİN MİKROALG VE SİYANOBAKTERİ’NİN BÜYÜK ÖLÇEKLİ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Zeliha Demirel
, Rüştü Tok, Işıl İlter, Saniye Akyıl,
Ayşegül Erdoğan
,
Mehmet Koç
,
Figen Kaymak Ertekin
,
Meltem Conk Dalay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR18008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7652
0
FAVORİ
7652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ŞEKER KAYNAKLARI İLE HAZIRLANAN TAHİN KARIŞIMLARININ REOLOJİK VE DUYUSAL ÖZELLIKLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
, Dilara Okut,
Esra Devseren
, Işıl İlter, Saniye Akyıl,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1176
0
FAVORİ
1176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Endüstrisinde Aroma Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Zeynep Atak, Mehmet Koç,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370270
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3237
0
FAVORİ
3237
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ZEOLİT YATAK İLE MODİFİYE EDİLMİŞ VAKUM FIRINDA DOMATES SALÇASI ÜRETİMİ
Yazarlar: Zeynep Atak, Ulaş Baysan, Esra Devseren, Dilara Tomruk, Mehmet Koç, Haluk Karataş,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1428
0
FAVORİ
1428
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Aquatic Research
Gıda
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Yayınlar
ULTRASONİK DESTEKLİ EKSTRAKSİYON YÖNTEMİ İLE ELDE EDİLEN ZEYTİN YAPRAĞI EKSTRAKTININ İYONİK JELASYON YÖNTEMİ İLE ENKAPSÜLASYONU VE KEFİR İÇECEĞİNDE KULLANILMASI
Yazarlar:
Rabia Akçay Salık
,
Ezgi Bitim
,
Özgün Köprüalan
,
Esin Selçuk
,
Özgül Altay
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22092
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
1
ATIF
0
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Feyza Elmas, Anıl Bodruk, Şeyma Arıkaya,
Mehmet Koç
,
Nurcan Koca
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
931
2
ATIF
0
FAVORİ
931
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerin Patlatmalı Puf Kurutma Yöntemi İle Kurutulması
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Anıl Bodruk,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544726
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4142
2
ATIF
0
FAVORİ
4142
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
,
Esra Devseren
, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17108
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5440
1
ATIF
1
FAVORİ
5440
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Endüstrisinde Aroma Mikroenkapsülasyonu
Yazarlar: Zeynep Atak, Mehmet Koç,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.370270
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3237
2
ATIF
0
FAVORİ
3237
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat