Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nurcan Koca
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
12
5
Yayın
1
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
FARKLI PEYNİR ÇEŞİTLERİNİN YAŞAM DÖNGÜSÜ ANALİZİ
Yazarlar:
İpek Gülçin Uysal
,
Neslihan Çolak Güneş
,
Nurcan Koca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22062
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1248
0
FAVORİ
1248
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Feyza Elmas, Anıl Bodruk, Şeyma Arıkaya,
Mehmet Koç
,
Nurcan Koca
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
861
0
FAVORİ
861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TOPRAĞA GÖMEREK VEYA BUZDOLABI KOŞULLARINDA OLGUNLAŞTIRMANIN SİVAS KÜP PEYNİRİNİN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Dilsat Bulut Ergin,
Nurcan Koca
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18094
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2617
0
FAVORİ
2617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sanayisinde Ultraviyole Işığın Yüzey Uygulamaları
Yazarlar:
Nurcan Koca
, Turkuaz Ecem Saatli, Müge Urgu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.417901
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
17940
0
FAVORİ
17940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isıl İşlem Görmüş İçme Sütlerinde (Pastörize, UHT ve Laktozsuz UHT Süt) Hidroksimetilfurfural İçeriğinin Belirlenmesi
Yazarlar: Müge Urgu, Turkuaz Ecem Saatli, Aylin Türk,
Nurcan Koca
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345258
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8570
0
FAVORİ
8570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Feyza Elmas, Anıl Bodruk, Şeyma Arıkaya,
Mehmet Koç
,
Nurcan Koca
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
861
2
ATIF
0
FAVORİ
861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TOPRAĞA GÖMEREK VEYA BUZDOLABI KOŞULLARINDA OLGUNLAŞTIRMANIN SİVAS KÜP PEYNİRİNİN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Dilsat Bulut Ergin,
Nurcan Koca
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18094
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2617
1
ATIF
0
FAVORİ
2617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Sanayisinde Ultraviyole Işığın Yüzey Uygulamaları
Yazarlar:
Nurcan Koca
, Turkuaz Ecem Saatli, Müge Urgu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.417901
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
17940
1
ATIF
0
FAVORİ
17940
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Isıl İşlem Görmüş İçme Sütlerinde (Pastörize, UHT ve Laktozsuz UHT Süt) Hidroksimetilfurfural İçeriğinin Belirlenmesi
Yazarlar: Müge Urgu, Turkuaz Ecem Saatli, Aylin Türk,
Nurcan Koca
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345258
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8570
8
ATIF
0
FAVORİ
8570
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat