Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Koç
Doç. Dr.
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
2
6
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-7295-7640
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
,
Esra Devseren
, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17108
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5320
1
ATIF
1
FAVORİ
5320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
2-FAZLI PİRİNANIN ÖN KURUTULMASININ GEREKLİLİĞİ VE VALSLİ KURUTUCU KULLANIMI
Yazarlar:
Ulaş Baysan
,
Mehmet Koç
,
Ali Güngör
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
299
0
FAVORİ
299
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Feyza Elmas, Anıl Bodruk, Şeyma Arıkaya,
Mehmet Koç
,
Nurcan Koca
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
863
0
FAVORİ
863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU AKTİVİTESİNİN VE FARKLI KURUTMA SİSTEMLERİNİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN STABİLİTELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Aslı Yıldırım, Mustafa Duran,
Mehmet Koç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18023
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2387
0
FAVORİ
2387
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
,
Esra Devseren
, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17108
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5320
1
FAVORİ
5320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BİYOKÜTLE İÇİN MİKROALG VE SİYANOBAKTERİ’NİN BÜYÜK ÖLÇEKLİ ÜRETİMİ
Yazarlar:
Zeliha Demirel
, Rüştü Tok, Işıl İlter, Saniye Akyıl,
Ayşegül Erdoğan
,
Mehmet Koç
,
Figen Kaymak Ertekin
,
Meltem Conk Dalay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR18008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7352
0
FAVORİ
7352
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ŞEKER KAYNAKLARI İLE HAZIRLANAN TAHİN KARIŞIMLARININ REOLOJİK VE DUYUSAL ÖZELLIKLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
, Dilara Okut,
Esra Devseren
, Işıl İlter, Saniye Akyıl,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1112
0
FAVORİ
1112
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
FARKLI YÖNTEMLER İLE KURUTULMUŞ YAĞI AZALTILMIŞ BEYAZ PEYNİRİN KURUTMA KİNETİĞİ
Yazarlar: Özgün Köprüalan, Feyza Elmas, Anıl Bodruk, Şeyma Arıkaya,
Mehmet Koç
,
Nurcan Koca
,
Figen Ertekin
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20107
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
863
2
ATIF
0
FAVORİ
863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU AKTİVİTESİNİN VE FARKLI KURUTMA SİSTEMLERİNİN BİYOAKTİF BİLEŞENLERİN STABİLİTELERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Aslı Yıldırım, Mustafa Duran,
Mehmet Koç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18023
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2387
4
ATIF
0
FAVORİ
2387
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Mehmet Koç
,
Esra Devseren
, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut,
Figen Kaymak-ertekin
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17108
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5320
1
ATIF
1
FAVORİ
5320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat